Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u Kragujevcu: Čovek stajao na ivici mosta i spremao se da skoči, a onda se pojavio Nikola, vozač Hitne

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema informacijama koje je dobio kragujevački portal ucentar.rs heroj koji je spasio sugrađanina je vozač Hitne pomoći, Nikola Novičić

  • 1
Niš, Gabrovačka reka Hitna pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock, Nikola Anđić

Na starom kamenom mostu u Kragujevcu dogodila se prava drama kada je jedan čovek pokušao da skokom izvrši samoubistvo. To je video radnik Hitne pomoći iz ovog grada i odmah reagovao kako bi ga spasio.

- On je dotrčao do čoveka koji je želeo da skoči, uhvatio ga i pokušavao da ga skloni sa ivice. Čovek se opirao, ali ga je hrabri radnik Hitne pomoći savladao i sklonio na sigurno - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Prema informacijama koje je dobio kragujevački portal ucentar.rs heroj koji je spasio sugrađanina je vozač Hitne pomoći, Nikola Novičić.

- Pokušavajući da savlada čoveka koji je želeo da se ubije, i sam Nikola zadobio je povrede. Kada je sklonio sugrađanina sa ivice smrti, odmah je pozvao svoje kolege iz Hitne pomoći koje su došle na lice mesta, dodaje sagovornik.

Osoba koja je želela skokom sa mosta da izvrši samoubistvo je hospitalizovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    13. septembar 2023 | 11:30

    Bravo za Nikolu to jedan divan i human čovek👏👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA