≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Božimirka iz Ivanjice izašla iz kuće da prošeta, pa joj se izgubio svaki trag: Porodica moli za pomoć

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zarići žive u desnim Šljivićima, u samom vrhu ovog naselja, odakle je baka i krenula u nepoznatom pravcu

  • 0

Božimirki Zarić (85) iz Ivanjice od jutros se gubi svaki trag kada je izašla iz kuće da prošeta i nije se vratila. Njeni ukućani kažu da su nestanak prijavili i policiji jer se baka nikada tako dugo nije zadržavala van kuće, piše Infoliga. 

-Kako se nije vraćala kući krenuli smo da je tražimo. Obišli smo obližnju stazu kojom je šetala, išli smo do vrha brda, i komšije su je tražile, ali nismo uspeli da nađemo nikakav trag. Sutra su nam pomoć obećali i lovci. Iako ima godina, ona je bila fizićki zdrava i veoma pokretna. Plašimo se da nije zalutala, ovde je takav teren, blizu šuma, ima pasa lutalica, životinja, nadamo se samo da ćemo je naći živu i zdravu - kažu njeni najbliži.

Zarići žive u desnim Šljivićima, u samom vrhu ovog naselja, odakle je baka i krenula u nepoznatom pravcu. Ne zna se da li je Božimirka pošla prema gradu ili u pravcu šume ali se mole svi ljudi, ukoliko su je videli, da jave na broj telefona: 064-321-0506.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA