≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenik pogodio drugog gvozdenom kuglom u glavu u školi u Pećincima: Osnovac hitno operisan u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident, koji se nije namerno dogodio, desio se u ponedeljak

  • 5
Tiršova povređena deca Bugarska hitna pomoć Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Osnovnoj školi "Slobodan Bajić Paja" u Pećincima na času fizičkog učenik je gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu, koji je nakon svega prebačen u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, gde je operisan. 

Incident se dogodio u ponedeljak.

- Jedan dečak je bacio kuglu, a drugi se iznenada našao ispred njega i nenamerno ga je dečak pogodio kuglom u glavu. Deca su bila uplašena i zabrinuta, a dečak je hitno odvezen u bolnicu gde je kasnije operisan jer je imao tešku frakturu lobanje. Kakve će to posledice ostaviti na njegovo zdravlje i nastavak školovanja, ne znamo - rekao je jedan roditelj za Kurir.

Majka povređenog dečaka potvrdila je  da se u ponedeljak nesreća dogodila.

- Moj sin je operisan i sada je dobro hvala Bogu. Jedino to mi je bitno, detalje ne znam, deca koja su bila tamo najbolje znaju šta se desilo - kratkoje kazala majka povređenog osnovca.

Iz Dečje klinike u Tiršovoj potvrdili su da se dečak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    15. septembar 2023 | 13:39

    A gde je bio nastavnik fizičkog?

  • Lola

    15. septembar 2023 | 14:31

    Potpuno imbecilno. Prvo disciplina bacanja kugle drugo u 5 razredu. Hoce li posle ovakvog incidenta ponovo bacati kuglu?

  • Logicno

    15. septembar 2023 | 14:11

    Pitan za prijatelja, a jel po programu, kuglu baca 5. razred u septembru?! Zar to nije malo neobicno? 2. nedelja, ucenici nemaju kondicije, mali su, veca je kugla od njihove glave, a kamoli sake. Kako decija rucica od 11-12 godina moze da drzu kugletinu? Jeste li nekad videli dete kad krene u 5. osnovne? Sto se svi pravite neobavesteni?! Ima li iko promil zdravog razuma u Srbiji (glupo pitanje).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA