≫ 

"Sin iz kuće izađe u 7, a vrati se u 15": Đaci u Srbiji imaju vojnički raspored, suprotan je čak i zakonu

 ≫ 

Predsednik Foruma beogradskih gimnazija Aleksandar Markov napominje da često dolazi do zabune jer učenici računaju broj časova na nedeljnom nivou, umesto sati

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lucky

    24. septembar 2023 | 05:16

    Bas tako i treba da bude!!! Deca odu u vrtic kad podjete na posao i uzimate ih kad zavrsite s poslom! Jel tako?Zasto skolskoj deci skracivati vreme boravka u skoli?Licno sam za 8 sati skole i mislim da je to najbolje resenje! Ono za sta nisam je nacin organizovanja nastave i program.Nasa deca treba da imaju manje obiman program! Da uce ono sto ce im trebati u zivotu i to da se insistira na znanju.Maksimalno 6 casova u toku dana a ostalo vreme da provode kao u dnevnom boravku,gde ce uraditi domace zadatke,koji ne smeju biti takvi da ne mogu da se urade za jedan skloski cas po predmetu. U skoli bi tu imali pomoc nastavnickig kadra.Obavezno uvesti sportske aktivnosti za svu decu,svakog dana a ona nadarena da imaju i treninge za skolske ekipe.Deca koja ne treniraju da se bave necim sto im lezi.Slikanjem,pisanjem,plesom....I najvaznije da nema ocena vec da se pismeno i usmeno polaze na kraju polugodusta i skolske godine pred komisijom,koja ne sme biti sastavljena iz opstine sedista skole! Tako se vaspitavaju zdrave,sposobne,odgoverne,uspesne a onda i srecne osobe!!!

  • Zasto

    20. septembar 2023 | 15:41

    Da li je normalno da petaci imaju svaki dan 6 casova. Zar je stvarno petacima potrebno dva puta nedeljno muzicko ili likovno? Zar je stvarno potrebna nastava iz slobodne aktivnosti? Tehnicko su mogli ubaciti u sestom. Zar je stvarno potrebno da prvaci imaju svaki dan 4 casa? Zasto prvaci imaju projektnu nastavu i vanastavne aktivnosti, izbacite to. Torbe su teske 6, 7 kg. Zasto iz svakog predmeta imaju po 4 udzbenika. Zasto prvaci uopste moraju da imaju udzbenik iz muzickog i likovnog u kojima je teorija. Olaksajte torbe, iskrivili su ledja. Unistili ste im zdravlje.

  • Istina

    20. septembar 2023 | 09:48

    Ima ih koji ostave dete od 06:00 do 17:00 ,dete prvi razred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA