Vreme čitanja: oko 1 min.

"Uzmite i njegovu invalidnost": Vozač "mercedesa" bahatim parkiranjem razbesneo Novosađane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanari Ulice Vojvode Šupljikca u Novom Sadu, tvrde da vozač "mercedesa" koristi falsifikovanom nalepnicom

  • 2

Problem sa parking mestima u velikim gradovima je iz dana u dan je sve veći, pa vozači često auto zaustave na mestu koje je rezervisano za invalide. Dok jedni automobil parkiraju pod izgovorom "da su tu za minut", pa neretko ostave i ceduljicu sa izvinjenjem, drugi se prave da oznaka parking mesta za invalide ni ne postoji.

Koliki je zapravo ovo problem za osobe kojima je ovo parking mesto neophodno, svedoči i situacija iz Novog Sada.

Naime, stanari Ulice Vojvode Šupljikca u Novom Sadu žive u strahu, od kako kažu lokalnog siledžije koji uzurpira parking mesto za osobe sa invaliditetom, i to sa, navodno, falsifikovanom nalepnicom.

"Inače mesto najčešće koristi mladić iz obližnje zgrade koji je nepokretan nakon teške saobraćajne nezgode, ali sada više ne može tu da parkira. Cela situacija je kulminirala danas, kada su stanari pozvali nadležne, a nakon čega je vlasnik automobila pretio da će ih pobiti", piše na "Instagram" stranici 192.

Na šoferci vozača "mercedesa" stanari gorepomenute ulice ostavili su pisane poruke u nadi da će se nešto promenti.

"Zauzeli ste invalidsko mesto. Uzmite i njegovu invalidnost", "Niko ne sme da ga skloni, "jak lik" iz Kraljevića Marka", "Koristite lažnu invalidsku kartu. Jadno. Dno dna", stoji na porukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA