≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo u kakvom je stanju dete (2) koje su policajci bez svesti zatekli u mercedesu koji je jurio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saobraćajna patrola je "mercedes" uočila na raskrsnici ulica Radnih akcija i Lole Ribara, i odatle je dopratila do Klinike u Tiršovoj

  • 9
Univerzitetska dečja klinika Tiršova Foto: Milena Đorđević

"Mercedes" koji su danas zaustavili saobraćajci na motoru, u kojem je bilo dete bez znakova života sada je u stabilnom je stanju, saznaje Telegraf.rs

Dete (2) koje je danas dopratila policija do Univeriztetske dečije klinile u Tiršovoj je nakon svega u stabilnom stanju. Ono je primljeno na odeljenje neurologije i nastavljaju se dalja ispitivanja, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Saobraćajci na motoru zaustavili su danas u beogradskoj opštini Čukarica automobil marke "mercedes" zbog brze vožnje, i u njemu uočili dete od dve godine koje nije davalo znakove života.

Saobraćajna patrola je "mercedes" uočila na raskrsnici ulica Radnih akcija i Lole Ribara, i odatle je dopratila do Klinike u Tiršovoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    20. septembar 2023 | 16:33

    Pa zar to nije normalna stvar?

  • rema

    20. septembar 2023 | 16:32

    Svaka cast za policiju tj cast izuzecima,jer lagano mogli su da nalete na neke morone kojih ima veliki broj u uniformi..jer danas ko ne zna sta ce ilinje policajac ili fitnes trener

  • A. P

    20. septembar 2023 | 17:13

    Dobar gest saobracajne patrole, tako se to radi da pomognu detetu, pratnja je ucinila i bezbednost u saobracaju, svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA