Vreme čitanja: oko 2 min.

Apatinska pivara donirala 20 alkometara Upravi saobraćajne policije

Vreme čitanja: oko 2 min.

U okviru kampanje "Kad pijem ne vozim" Apatinska pivara donirala je 20 alkometara najnovije generacije Upravi saobraćajne policije

  • 8
Apatinska pivara Foto: Promo/ Bojana Mandić

Beć 17. godina pivara uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Agencije za bezbednost saobraćaja uspešno sprovodi kampanju "Kad pijem ne vozim" koja za cilj ima promovisanje odgovornog ponašanja u saobraćaju.

Tokom svih ovih godina u okviru programa sprečavanja prekomerne konzumacije alkohola Apatinska pivara uložila je preko 160.000 evra u nabavku alkometara.

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova zahvalili su se Apatinskoj pivari što iz godine u godinu prepoznajete napor koji saobraćajna policija ulaže u kontroli saobraćaja i što donacijama direktno doprinosite efikasnijim kontrolama na našim putevima.

Apatinska pivara Foto: Promo/ Bojana Mandić

-Kampanja "Kad pijem ne vozim" je kampanja sa najdužom tradicijom u kojoj Uprava saobraćajne policije učestvuje i koristimo svaku priliku da to naglasimo. Bilo je zadovoljstvo i ove godine biti rame uz rame sa predstavnicima Apatinske pivare na brojnim festivalima na kojima se okupio veliki broj posetilaca. Uveren sam da su naše zajedničke aktivnosti uticale na naše građane da shvate značaj odgovorne konzumacije, odnosno da je neprihvatljivo upravljati vozilom nakon konzumiranja alkohola i na taj način ugroziti i sebe i druge učesnike u saobraćaju - rekao je ovom prilikom Slaviša Lakićević, načelnik Uprave saobraćajne policije.

Apatinska pivara Foto: Promo/ Bojana Mandić

On je naglasio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava saobraćajne policije u narednom periodu uložiti maksimalne napore da nam putevi budu što bezbedniji, a ogroman korak ka tom cilju je da se iz saobraćaja isključi što više vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

-Sarađujemo već 17. godina na kampanji KAD PIJEM NE VOZIM i drago nam je da smo danas domaćini baš u našoj kući u Apatinu. Izuzetno nam je važno da smo Upravi saobraćajne policije uručili još 20 alkometara najnovije generacije i nadam se da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da doprinosimo većoj bezbednosti u saobraćaju - rekao je ovom prilikom Igor Vukašinović, generalni direktor Apatinske pivare.

Apatinska pivara Foto: Promo/ Bojana Mandić

Pored donacije alkometara, prsluka, usnika MUP-u, Apatinska pivara aktivno radi na podizanju svesti potrošača i svih učesnika u saobraćaju o odgovornoj konzumaciji alkohola.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rubin

    21. septembar 2023 | 09:22

    Ovo nema ni u Riplievom verovali ili ne!

  • Ripli ili ripni

    21. septembar 2023 | 12:24

    Sad će predju na svi na zaječarsko

  • JOLE

    21. septembar 2023 | 16:26

    Novi načelnik Uprave Lakićević je više unapredio rad svoje uprave nego decenijama predhodni načelnici.Čovek je menadžer u svom poslu.Ima istančan njuh,spreman je za akciju u svakom trenutku da se se smanje nezgode na putevima Srbije i ima uspeha u tome.Vreme radi za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA