Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekskluzivno: Otkrivamo koji to revolucionarni uređaj ovih dana stiže u Srbiju!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mesecima pre početka prodaje, u Srbiji vlada ogromno interesovanje za tehnološki najnapredniji i najsavremeniji uređaj namenjen punoletnim pušačima koji su zainteresovani za bolje alternative cigaretama

  • 1
IQOS ILUMA Foto: PMI

Svako lansiranje nove tehnologije koja poboljšava korisničko iskustvo u svetu prati ogromno interesovanje, a pamtimo i da se u ne tako davnoj prošlosti za najnovije verzije mobilnih telefona u redovima ispred prodavnica svetskih metropola čekalo i po čitav jedan dan.

Tada su mnogi hteli samo da budu prvi vlasnici novih, lepo dizajniranih gedžeta. Danas su, međutim, potrošači daleko osvešćeniji pa nestrpljivo iščekuju one proizvode koji daju najbolje odgovore na njihove realne potrebe.

Punoletni pušači koji se ne odriču ove navike, ali žele da smanje rizik po svoje zdravlje, znaju da u svetu već postoji IQOS ILUMA, najsavremeniji, naučno zasnovan uređaj koji je dokazano manje štetna alternativa u poređenju sa cigaretama.

IQOS Foto: Privatna arhiva

Posle svetske premijere, u Japanu, Švajcarskoj, Italiji, ovog meseca IQOS ILUMA konačno stiže i u Srbiju. Osim novog dizajna, donosi i potpuno novu tehnologiju SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™, što je prva razlika u odnosu na prethodne generacije IQOS uređaja. Upravo zahvaljujući ovoj naprednoj inovaciji duvanske patrone koje su posebno dizajnirane za ovaj uređaj će biti potpuno zatvorene i više neće biti potrebe da se uređaj čisti čime se značajno unapređuje korisničko iskustvo.

Ovaj revolucionarni, bezdimni uređaj pomoću indukcione tehnologije zagreva duvan bez sagorevanja i jednostavnim korišćenjem omogućava 20 konzumacija sa jednim punjenjem uređaja, sa manje neprijatnih mirisa. Upravo zahvaljujući ovoj naprednoj inovaciji duvanske patrone će biti potpuno zatvorene i više neće biti potrebe da se uređaj čisti, čime se značajno unapređuje korisničko iskustvo.

IQOS ILUMA Foto: PMI

Korišćenje uređaja je jednostavnije, kao i stavljanje i vađenje duvanske patrone. Takođe, nova Autostart funkcija automatski počinje da zagreva patronu kada se stavi u držač uređaja. Takođe uz IQOS ILUMA uređaje nema pepela, niti neprijatnog mirisa koji bi mogao da smeta ne samo korisnicima nego i okolini.

IQOS ILUMA porodica ima tri modela uređaja, koji su zasnovani na istoj tehnologiji. Svi IQOS modeli zagrevaju, a ne sagorevaju duvan, čime se smanjuje nivo toksičnih materija u proseku i do 95 procenata u poređenju sa tradicionalnim cigaretama. Iako sadrži nikotin koji izaziva zavisnost i nosi određene rizike, predstavlja bolju opciju, jednostavniji i tehnološki pouzdaniji proizvod za odrasle koji bi inače nastavili da puše. Svakako, treba imati u vidu da IQOS ILUMA nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    25. septembar 2023 | 10:20

    Problem je što jedna cigareta jako brzo bude potrošena. Nekoliko dimova i gotovo. To mislim da neće moći da reše. Ta cela ideja dosta je stara i datira od pre nekoliko decenija. Osećaj je kao da zagrebate cigaretu na ringli pa povučete, pre nogo što se zapali duvan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA