Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon pantera Apatincima stigla još jedna egzotična životinja: Primećena kako se usred noći šeta šumom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se radi o životinji koja se u prirodi pronalazi u Aziji i Južnoj Americi, baš kao i crni panter, dokoni Apatinci su već razvili i teoriju o tome da je potpuno očekivano da se nakon divlje mačke poput pantera, u šumama oko njihove varoši nastani i njegov omiljeni plen, tapir

  • 4

Nakon što su prošle godine uzburkali srpsku javnost "pronalaskom" crnog pantera u gustim šumama Gornjeg Podunavlja koje ih okružuju, žitelji Apatina, makar oni koji su redovni posetioci društvenih mreža, imaju novu letnju razonodu kada su u pitanju egzotične životinje koje navodno borave u njihovoj okolini, piše Dnevnik.

Tako je i pre stvarnog pronalaska mladučeta lava u okolini Subotice, uzbuđenje među Apatincima sklonim deljenju sadržaja društvenih mreža poput Fejsbuka i Viber grupa, izazvao snimak pravog pravcatog tapira, vrste kopitara koji izgledom podseća na svinju, ali je u bliskom srodstvu sa nosorozima, konjima i zebrama.

Na, očigledno noćnom, snimku koji Apatinci dele među sobom, vidi se životinja slična tapiru koja se kreće kroz šumu, uz "legendu" da je fotograf srećne ruke navodno bio jedan od lovočuvara JP "Vojvodina šuma" (čak se na društevnim mrežama deli i ime jednog od njih), što bi trebalo da svedoči o "verodostojnosti" snimka.

Kako se radi o životinji koja se u prirodi pronalazi u Aziji i Južnoj Americi, baš kao i crni panter, dokoni Apatinci su već razvili i teoriju o tome da je potpuno očekivano da se nakon divlje mačke poput pantera, u šumama oko njihove varoši nastani i njegov omiljeni plen, tapir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bili

    22. septembar 2023 | 11:14

    Neko ko ima kintu i mogucnosti se sprda i uziva u tome, jer mu se moze.... Eto, "misterija" resena!

  • haj

    22. septembar 2023 | 11:14

    ja mislim da je aždaha nedaj bože gotovismo

  • Дуле

    23. septembar 2023 | 08:04

    Апатинци џаба вам све. Ми Суботичани имамо необориве доказе о присуству лавова у нашим атарима а ви ваше ловачке приче оставите за унучиће.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA