≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marku ukrali skupoceno vozilo na Manjači: Odluka njegovih 40 drugara šokirala celu Srbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Malo je reći da je Marko bio oduševljen

  • 18

"Svi treba da znaju šta drugarstvo znači, zajedno smo i lepši i jači", reči su koje smo svi pevali u vrtiću, ali jedna grupa mladića ni godinama kasnije nije zaboravila značenje te pesme.

Jednom Marku su ukrali kvad, kako kažu, nije se odvajao od njega i kada je video da ga nema, nije mu bilo lako. Ali, njegovi drugari, tačnije njih 40 je odlučilo da prijatelja Marka usreće i kupe mu isti.

Marku su nedavno ukrali kvad - CFORCE 850XC. Međutim, njegovih 40 drugara se udružilo i sakupilo novac kako bi mu kupili novi, ponovo isti model koji je imao.

Do trenutka uručenja ništa nije znao, a uz kvad je dobio i opremu za vozilo od svojih prijatelja.

Telegraf.rs je uspeo da dođe do Marka Budića (27) iz Sremskih Karlovaca koji je dobio poklon od drugara. 

"Bili smo na Manjači kao i svake godine, i tada je jedan prijatelj video da mi je nestao kvad. Tragali smo za njim dva dana i nismo uspeli da ga nađemo, kontaktirali smo i policiju, ali ništa se ne dešava", priča Marko i dodaje kako je izgledalo iznenađenje:

"Ništa znao nisam, zvali su me na roštilj, to je kod nas tradicija stalno neko pravi neka druženja. Bilo mi je čudno jer sam tamo video mog brata i još neke ljude koji se ne poznaju međusobno, ali su se oni povezali i kupili mi isti kvad sa istom opremom. Ovo je sjajan gest, vraćaju veru u ljude. Moram da napomenem da je CFORCE Srbija učestvovao u akciji , kao i Stanislav vinčić, Dragan Vujković i Branko Stojić", pšriča nam Marko.

Marku čestitamo na novom kvadu, a drugarima skidamo kapu jer zaista znate šta drugarstvo znači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekana

    28. septembar 2023 | 15:31

    Marko i 40 momaka koji vrede!

  • Boža zemunac

    28. septembar 2023 | 15:17

    Bravo momci. Živi bili.

  • Ja

    28. septembar 2023 | 15:38

    Ne verujem sta citam, 40 prijatelja! Danas kad ne mozes naci jednog pravog ovaj ih ima 40!momce ti si najsrecniji covek na planeti koliko prijatelja imas👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA