Vreme čitanja: oko 1 min.

AMSS upozorava vozače: Evo na kojim deonicama će se odvijati radovi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izmene u saobraćaju treba očekivati samo na mestima gde ima radova na putu

  • 0
Granični prelaz Horgoš Foto: Tanjug/Aleksandra Orlic

Na više deonica auto-puteva i magistralnih puteva u toku su radovi na redovnom održavanju i uređenju zelenog pojasa. Nailaskom na ova mesta vozači moraju prilagoditi brzinu i način vožnje privremenoj saobraćajnoj signalizaciji uz posebnu opreznost na radnike u ovim zonama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Od juče godine u 8 časova, do 7. 11. 2023. godine do 17 časova, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta II A reda broj 112, na deonici od Ratkova do Pivnice.  Alternativni putni pravac tokom obustave je: Ratkovo – Silbaš, Silbaš - Despotovo, Despotovo -

Pivnice.

Od danas  do 17. 11. 2023. godine do 16 časova, izvodiće se radovi na rehabilitaciji na delu državnog puta II A reda broj 102, od kružne raskrsnice na ukrštaju državnog puta II A reda broj 102 i ulice Bakoša Kalmana, u mestu Ada. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforima ili ručnom regulacijom. Alternativni putni pravac, tokom izvođenja radova su ulice: Đure Đakovića, Proleterska i Lenjinova.

Počelo je izvođenje radova na obeležavanju oznaka na delu auto-puta između petlje Požarevac i petlje Velika Plana, izvode se u periodu od 8 do 16 časova.

Kako navode iz AMSS-a, prati nas period lepog vremena sa prijatnim dnevnim temperaturama i umerenim intenzitetom saobraćaja, bez vanrednih zastoja na auto-putevima i uz dobru prohodnost na svim glavnim putnim pravcima.

Izmene u saobraćaju treba očekivati samo na mestima gde ima radova na putu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA