Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 4. oktobar 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 2
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer 2 Foto: Promo, Shutterstock

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 4. oktobar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex 06

    4. oktobar 2023 | 01:15

    Rat CIA I BND na Kosovu, a Srbi ispaštaju i stradaju, sramota više kako se igraju rata na tudjoj teritoriji..a jedan njihov kad pogine onda je katastrofa.. e zbog toga , cela Amerika da izgori ne bih ni trepnuo..

  • Слађана Точиловац Шаљић

    4. oktobar 2023 | 00:34

    Подршка председнику Србије. Надам се да свет неће ући у Трећи светски рат. Човечанству је потребан мир за решавање много важније проблема и изазова. Европи је потребан мир. Економије ће попуцати, климатски проблеми остављају штету која је у свакој сезони још већа. Људи су засићени сукобима, препуцавањима, лажима и насиљем. Просто су засићени. Желе нормалан живот. Привредну стабилност, нормалан животни стандард. Будућност. Спортске, уметничке, научне, културне активности. Све оно што живот чини племенитим, даје му лепоту и смисао. Правац. Надам се да ће ово сви разумети. Јер није тешко. А знам да председник Вучић разуме. И да је Влада Србије у складу са тим радила свих ових година.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA