≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Besplatno testiranje za američke koledže: Sajam počinje 11.oktobra u Beogradu

Vreme čitanja: oko 2 min.

U direktnim razgovorima sa budućim studentima i njihovim roditeljima oni će predstaviti detalje akademskih ponuda, finansijske podrške i mogućnosti bavljenja sportom tokom studija

  • 0
Američki koledž sajam Foto: Telegraf

Godišnji EducationUSA Sajam američkih koledža, prvi uživo nakon pandemije, održava se 11. oktobra u Beogradu. Predstavnici američkih koledža i univerziteta, koji su odabrali region nekadašnje SFRJ za predstavljanje svojih programa, počinju obilazak okolnih zemalja 2. oktobra i završavaju ga 11. oktobra prezentacijom u Beogradu.

Svaki posetilac Sajma dobija vaučer za besplatno testiranje za koledž u USA.

U direktnim razgovorima sa budućim studentima i njihovim roditeljima oni će predstaviti detalje akademskih ponuda, finansijske podrške i mogućnosti bavljenja sportom tokom studija. Savet svima koji su zainteresovani za obrazovanje u Sjedinjenim Državama je da iskoriste priliku i razgovaraju uživo sa predstavnicima koledža i univerziteta.

Beogradski deo posete održava se 11. oktobra od 17:00 do 19:30 u Moxy Hotelu Beograd (nekadašnji Hotel Park) i besplatan je za sve posetioce. Prijava je poželjna zbog komunikacije sa organizatorima, informacijama o institucijama i daljem kontaktu i obavlja se na stranici:

https://bit.ly/SEETour2023Belgrade .

Na Sajmu je do sada potvrđeno učešće sledećih institucija:

Ball State University Green River College University of Central Missouri Valencia College Virginia Polytechnic Institute and State University Edmonds College Burlington VTest

Više detalja o učesnicima dostupno je na stranici

https://www.iacbg.org/seetour2023 .

Učesnici Sajma su koledži koji nude dvogodišnje studije sa prelaskom na četvorogodišnje, univerziteti koji nude osnovne, master i doktorske studije,

MBA programe i skoro sve institucije imaju ponude stipendiranja studenata sportista.

Predstavnici organizacije Burlington VTest objasniće zašto je ovaj test koristan za prijem studenata sportista na obrazovanje na univerzitetima članicama NAIA i zašto je test predviđen da bude dovoljan da zameni ostale testove. Pre i tokom Sajma obezbeđena je promocija testa besplatnim polaganjima probnih i zvaničnih testova.

Tokom Sajma biće dostupni i savetnici EducationUSA mreže koji će odgovarati na pitanja posetilaca i davati osnovne informacije o studiranju u Sjedinjenim Državama.

Organizator beogradskog Sajma je Međunarodni akademski centar - EducationUSA, zvanično mesto za informisanje o studiranju u Sjedinjenim Američkim Državama. Centar je deo EducationUSA mreže savetodavnih i informacionih centara podržanih od strane Biroa za obrazovne i kulturne poslove američkog Stejt departmenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA