Vreme čitanja: oko 1 min.

Gašić obišao nov hangar Helikopterske jedinice: Ovo je jedna od najmodernijih i najsnažnijih flotila u regionu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar policije se osvrnuo na sve ono što rade piloti Helikopterske jedinice, i ocenio da je ona ponos naše države, ali i ponos celog regiona

  • 2

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić posetio je danas Helikoptersku jedinicu, gde su završeni radovi na izgradnji novog kompleksa ove elitne jedince, kao i rekonstrukcija postojećeg. Tim povodom ministar je naglasio da da će MUP nastaviti sa ulaganjem u ovu jedinicu.

Ovom prilikom, ministar Gašić sastao se sa komandantom Helikopterske jedinice Nenadom Nedićem, sa kojim je razgovarao o unapređenju uslova rada pripadnika ove jedinice, kao i o proširenju kapaciteta.

Ministar Gašić je istakao da je Helikopterska jedinica MUP-a jedna od najmodernijih i najsnažnijih flotila u regionu i ukazao na neophodnost i značaj ove jedinice koja je izuzetno doprinela u borbi sa požarima ne samo u Srbiji, već i u brojnim vanrednim situacijama u Sloveniji, Grčkoj, Severnoj Makedoniji i Republici Srpskoj, navodi se u saopštenju MUP-a.

Iz tih razloga, kako je ocenio ministar Gašić, Helikopterska jedinica je ponos naše države, ali i ponos celog regiona.

Objekat hangara sa upravnim delom i pratećim objektima predstavlja moderan i funkcionalan ambijent u kojem će se nalaziti kompletna posada i helikopteri, koji ovu jedinicu, po tipovima helikoptera, iskustvu pilota i posade, svrstavaju u sam vrh policijskih helikopterskih jedinica u Evropi.

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA