Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se kontrolisanje na koji način građani čuvaju oružje koje imaju u legalnom posedu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsećam građane da je zadnji rok za podnošenje zahteva za preregistraciju oružja 5. mart 2024.

  • 1
Oružje Jagodina Foto: MUP RS

Načelnik Policijske uprave Pirot Dejan Tošićdanas je na konferenciji za štampu izjavio da policija nastavlja da kontroliše na koji način građani čuvaju oružje koje imaju u legalnom posedu i da li ispunjavaju sve uslove za njegovo dalje legalno držanje.

- Podsećam građane da je zadnji rok za podnošenje zahteva za preregistraciju oružja 5. mart 2024. godine. Nakon tog datuma, svi koji nisu podneli zahtev, podležu prekršajnoj odgovornosti i to oružje će im biti oduzeto. Mislim da neće biti produženja roka pa pozivamo sve građane da blagovremeno podnesu zahteve za preregistraciju oružja - poručio je načelnik Tošić, pišu Pirotske vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dm

    15. oktobar 2023 | 15:01

    Mislim da je politika u nasoj zemlji usla u sve pore drustva,ekonomija, sport, kultura,svakodnevni zivot....i po pravilu donose pogresne odluke ili jednostavno sluze spoljnim interesima.odluka o razoruzavanju legalnih vlasnika oruzja je pogresna i nosice dalekosezne posledice po drustvo u vidu povecane kriminalizacije drustva.politika bi trebalo da bude i ostane u parlamentu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA