≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Akcija spasavanja starice u Leskovcu: Srušila se nasred ulice, a onda su joj oni hitno pritekli u pomoć

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imala je puno sreće starica, što je danas "pijačni dan" pa je velika frekvenicija prolaznika na trotoaru koji su joj pritekli u pomoć, a i naša Hitna pomoć je ovom prilikom bila zaista hitna"

  • 0
Hitna pomoć Foto: Toma Stevanović

U toku današnjeg dana dvadesetak minuta iza podneva na glavnom ulazu "Zelene pijace " u Leskovcu umalo da dođe do tragedije.

Starija Leskovčanka (76) iz za sada nepoznatih razloga se srušila na kolovozu, prilikom prelaska ulice, veoma prometne saobraćajnice imenom Prva Južnomoravska brigada, koja vodi u pravcu Niša. Odmah su joj u pomoć pritekli pijačari i kupci iz obližnje prodavnice sireva, a hitna pomoć iz leskovačkog Doma zdravlja je pristigla u rekordnom kratkom roku.

Reporteru koji se tu slučajno zatekao jedan od okupljenih koji je prvi starici prvi pritekao u pomoć je rekao: "Imala je puno sreće starica, što je danas "pijačni dan" pa je velika frekvenicija prolaznika na trotoaru koji su joj pritekli u pomoć, a i naša Hitna pomoć je ovom prilikom bila zaista hitna. I hvala im..."

(Telegraf.rs/Toma Stevanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA