Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađena Valentina (14) iz Šapca: Majka otkrila kako je devojčica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Valentina Ostojić (14) iz Šapca koja je nestala u noći između petka i subote nakon što je sa porodicom otišla na spavanje pronađena je juče

  • 5
Valentina Ostojić, Šabac, nestanak Foto: Privatna arhiva

Valentina (14) iz Šapca koja je nestala pe dva dana kada je krenula na spavanje, pronađena je, potvrdila je majka devojčice za Telegraf.rs.

Naime, Valentina Ostojić (14) iz Šapca koja je nestala u noći između petka i subote nakon što je sa porodicom otišla na spavanje pronađena je juče. 

- Valentina je pronađena i dobro je - rekla je kratko Valentinina majka.

(Telegtraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    17. oktobar 2023 | 12:31

    Kakva budalastina. Mala radi sta hoce, bez kontrole a oni umesto da je vaspitavaju, uznemiravaju javnost. Sta ce biti kad opet pobegne sa drustvom, pa sa momkom u sred noci. Verovatno ce je svaki put traziti putem medija.

  • Macke

    17. oktobar 2023 | 14:26

    Ove tinejdzerke su totalno raspustene,poludele od besa. Da nemaju i da se muce da zarade kao druga deca ne bi se tako ponasale. Roditelji,uposlite ih i ne kupujte im brendirane stvari,jer vi sami od njih pravite takve ulicare. I ne dosadjujte Policiji jer imaju vaznije i opasnije poslove,a ono sto ste vi sami stvorili resavajte sami

  • Aleksa

    17. oktobar 2023 | 12:03

    Nisam ni sumnjao da će biti pronađena jer se nije ni izgubila. To je postalo sasvim "normalno" da se tinejdžerke "izgube" na dva-tri dana da se poigraju sa dečkom pa se vrate kao da ništa nije bilo jer sankcije ne postoje. A tek koji će troškovi zbog toga nastati od 1. novembra kada nastupa Amber alert.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA