Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da li je ovo moguće". Impresivan ulov na Pešterskoj visoravni, lovci pokazali neverovatnu veštinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sabahko Zukorlić nije samo dokazao svoju lovačku veštinu, već i svoju predanost zaštiti prirode i očuvanju divljači

  • 0

Sabahko Zukorlić, poštovani član lovačke zajednice u Tutinu, ovog je jutra postao središnja figura priče koja je brzo odjeknula među ljubiteljima lova, prenosi Sandžak Danas.

Njegov izvanredan ulov divlje svinje težine preko 200 kilograma na području Pešterske visoravni izazvao je oduševljenje i divljenje.

Pešterska visoravan, s predivnom i nepromenjenom prirodom, dom je različitim vrstama divljači i predstavlja pravi izazov za svakog lovca. Ovaj raj za ljubitelje prirode bio je mesto gde je Zukorlić proveo danima prateći staze divljih svinja i pripremajući se za ovu lovačku avanturu.

Kroz detaljno planiranje i strpljivo čekanje sa svojim iskusnim timom, Zukorlić je dočekao trenutak susreta s ovim kapitalcem. Važno je napomenuti da je tokom čitavog lovnog poduhvata vodio računa o očuvanju ekosistema i pridržavao se svih pravila održivog lova.

Sabahko Zukorlić nije samo dokazao svoju lovačku veštinu, već i svoju predanost zaštiti prirode i očuvanju divljači. Njegov ulov poslužio je kao povod za razgovor o važnosti očuvanja divljih životinja i lova kao tradicije koja mora biti u skladu s očuvanjem prirode.

Ovaj impresivni ulov je više od puke priče o lovu. On je podsetnik da se strast, tradicija i očuvanje prirode mogu kombinovati u savršenoj harmoniji, a Sabahko Zukorlić je svetli primer kako se to može postići.

Ljubitelji prirode i lova nadaju se da će ovaj događaj inspirisati druge da postupaju odgovorno prema divljoj fauni i da će očuvanje prirode biti na vrhu prioriteta svakog lovca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA