Vreme čitanja: oko 4 min.

Njegoša žene vole kad se slika u "bentliju", a kad čuju čime se bavi, sramota ih je i kažu da je "seljak"

Vreme čitanja: oko 4 min.

Njegoš se svojim poslom diči, ali devojke je sramota da budu sa njim

  • 88
Njegoš Stojadinović Foto: Privatna arhiva

Njegoš Stojadinović (42) iz okoline Prijepolja je vredan čovek, dobro zarađuje, ali ga devojke neće zbog titule "kralja paprika". Bavi se proizvodnjom paprike i kupusa, a devojke su zainteresovane sve dok ne vide sliku sa njive.

Kako pojašnjava Njegoš za Telegraf.rs, kada na Fejsbuk stavi fotografiju povrća kojim se diči, ne dobije nijedan lajk od žena, pa čak ni od svoje rođene sestre, jer kako kažu, to im je sramotno. Sa druge strane, kada postavi fotografiju iz "bentlija" lajkovi pršte. Ipak, Njegoš ne želi devojku kojoj su bitne samo materijalne stvari, a čini se da mu se svaka ljubav završila baš iz tog razloga.

- Sve se izmenilo. Ona mene neće jer radim po njivama, bez obzira na to što zaradim 10 puta više od nekih. Ona hoće onog iz opštine ili iz suda. Nije problem izgled, samo je bitno da radi drugi posao i vozi dobar auto. Hoće policajca, neće seljaka. Ja stavim sliku sa paprikama, moja rođena sestra neće da lajkuje. Njima je to glupo i ružno, a kad stavim sliku iz drugovog "bentlija" odmah lajkuju. Mi smo proizvođači isto ljudi i to neko mora da radi. Ja nisam jedini momak ovde, ima dosta vrednih i dobrih momaka i isto prolaze. Čak i ne živim na selu, ja sam u prigradskom naselju, Aco Pejović mi je komšija. Tu nema priče. Pošaljem joj poruku, ona neće da odgovori. To je mali grad, pričaju kako im ne treba seljak. Nisam ja ni ružan ni lud, ali ona u glavi ima kakvog će tipa i to je to. Kad me vidi sa motikom, ona to ne želi - priča nam ovaj Prijepoljac.

Pojašnjava nam da se nekoliko puta desilo da je blizu ženidbe i da misli da je pronašao devojku svog života. Ipak, svaki put se izjalovilo. Njegoš je za svoju bivšu ljubav verovao da je "ta", sve dok nije počela da mu traži novac.

- Prošle godine upoznao sam jednu bila je okej normalna, došla kod mene, kuvala i spremala. Prošlo je par dana, a ona mi je tražila pare i to 1.000 evra jer treba njenima. Takvih devojaka ima koliko god hoćeš. Sve je to interes. Svaka bude tu par dana i onda traži za haljinu, kredit... Samo pare. Što bih ja radio za drugog? Svaka gleda koji auto voziš, koji telefon imaš, sat, parfem, to je sad suština života. Sve se izopačilo - objašnjava nam.

Kako dodaje, iako radi težak posao on uvek ima vremena za odmor i uživanje. Ponekad, Njegoš ustaje i u 4 ujutru kako bi obavio sve što je potrebno, ali zato dobro i zaradi.

- Ja ustajem u 6 ujutru i onda razvozim po prodavnicama papriku i kupus, a posle pored magistrale prodajem. Mi se time bavimo porodično i imamo još dva radnika. U toku sezone imam i više radnika. Nekada ustajem i u 4 ujutru, kad upekne Božja zvezda moram da poranim. Zaradi se kao u nekoj dobroj firmi. Više od 1.000 do 1.500 evra čisto. Ja imam vremena, obavim to što imam, odem na liturgiju u crkvu, a onda odem do Zlatibora ili negde da odmaram. Za more nemam vremena. Nedeljom i crvenim slovom ne radim, osim ako nije stani-pani - kaže on.

Jedino što traži od svoje buduće žene je da bude normalna i da želi porodicu s njim. Ipak, ne može da obeća da će uvek imati vremena za putovanja, jer mu to priroda posla ne dozvoljava.

- Ja želim ženu koja je normalna i želi porodicu, koja će da radi kućne poslove. Dešava se da sam usred sezone, a ona hoće na more, na putovanje... To tako ne mogu. Hoću da tvorim nešto u životu, kupim stan. Nijedan dan mi ne prođe uzalud. Meni je trenutno telefon blokiran od poruka devojaka, ali sve imaju decu i razvedene su - napominje Njegoš.

Iako kaže da u ljubavi nema sreće, naš sagovornik u nju ne prestaje da veruje. Nada se da još uvek ima devojaka kojima su bitne prave, tradicionalne vrednosti, a teži ka tome da sa svojom budućom ženom ima isti životni cilj.

- Prava ljubav je kada imate isti cilj. Da stvarate porodicu, radite i borite se da nešto stvorite. Žena treba da pomaže oko kućnih poslova, a ja da radim svoj posao - zaključuje Njegoš za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija

    19. oktobar 2023 | 15:25

    Tebi druže treba radnica koja ce obavljati kucne poslove a za uzvrat ima sta da pojede i popije. Izvini ali i ti mi nisi baš cvečka. Imam utisak da zena bi trebala da prosi od tebe da bi kupila haljinu ,bluzu ili nesto od garderobe Mnogo si ti sebe prececenio,izviniiii

  • dovla

    19. oktobar 2023 | 15:14

    Moj brat od tetke obradjuje zemlju i drzi stoku. Covek prostodusan sa velikim sakama i ogromnim srcem. Nema Bentlije ali nije ni siromah. Kad se vrati sa njive blato na nogama i znojava majca. Za more nema vremena ali voli da izadje u kafanu. Zene u njegovom i tri okolna sela se polomise oko njega. Tako da ne bih rekao da je problem u kupusu i paprkama.

  • mira

    19. oktobar 2023 | 14:25

    aha da, do toga je bas…’kuva sprema i trazi pare, sto ja da radim za drugog’. ovaj, a ona je spremala kuvala samo za sebe? taj ne trazi zenu, trazi besplatnog radnika, i nisu zene nego on opsednut materijalnim. ocigledno je vec stekao i samk bi jos da stice a ta zena to da ima ovako usput, sta fali, i da ga ceka kuci svaki dan da joj kn uvece isprica kako je fantastican i gde je ona sve pogresila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA