≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Psa zadavili manilom, a onda pokrali sjagnjene ovce: Horor u Šapcu, domaćin Rade ispričao detalje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako za Telegraf.rs kaže domaćin Rade, to veče hteo je da ostavi ovce na livadi da pasu, ali je ipak odlučio da ih zatvori zbog niske temperature, a sutradan ga je u dvorištu dočekao užas

  • 9
Šabac, Jevremovac Foto: Privatna arhiva

Psa su udavili manilom, a ovce, sve do jedne oterali i ostavili prazan obor. Samo pukom srećom domaćin Rade P. iz Jevremovca kod Šapca nije u petak uveče izašao iz kuće da obiđe domaćinstvo, kada je njime vršljala i zlo činila organizovana ekipa prevaranata koja nije prezala ni da ubije nedužnu životinju.

Kako za Telegraf.rs kaže domaćin Rade, to veče hteo je da ostavi ovce na livadi da pasu, ali je ipak odlučio da ih zatvori zbog niske temperature, a sutradan ga je u dvorištu dočekao užas.

- Mislio sam da ih ostavim na livadi da pasu to veče, ali mi je supruga rekla da će im biti zima i onda sam odlučio da ih zatvorim - započinje Rade.

Ekipa koja nije prezala ni da zadavi psa kako bi svoje nedelo sprovela do kraja, to veče ukrala je 10 sjagnjenih ovaca, jednog ovna i auto-prikolicu u ovom domaćinstvu.

- To je bila noć, petak na subotu između 23 i jedan sat iza ponoći. Bio sam kući, ustali smo ćerka i ja. Mene su probudili drugi psi, ali nisam odmah sišao dole jer taj pas koji je bio kod ovaca nije lajao - priča Rade koji je ubrzo saznao šta se prethodno veče dogodilo u njegovom dvorištu.

- Oterali su mi sve ovce koje sam imao i jednog ovna, a sve su bile sjagnjene. Psa su udavili manilom, a na auto prikolicu su verovatno natovarlili sve i kasnije je gurnuli u kanal. Primetio sam da su koristili kolica i motku, verovatno su preko nje nosili ovce i ostala je i cela rolna manile sto su doneli. Kad su udavili psa moguće da su i ovce poklali. Ne interesuje ih da li su sjagnjene ili ne, a možda je to otišlo preko Save negde, ne znam - priča ovaj domaćin.

Kako kaže, da prevaranti ne prezaju ni da se pojave na vratima kuće primer ima u komšiluku.


- Jednom su došli kod majke i dede mog komšije. Ispričali su kako treba da teraju telad da se mere i da ih je taj moj komšija poslao. Sreća pa deda nije dao. Zamislite koja je to drskost i bezobrazluk - u neverici priča Rade.

O incidentu u svom domaćinstvu Rade je obavestio policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA