Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedna noć bez ikakvih vesti o nestaloj Ani: Ima ćerkicu od godinu i po dana, porodica očajna

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje ništa, nema nikakvih informacija o njoj - potvrdila je Anina sestra

  • 2
ana petrović facebook

Još jedna teška noć za porodicu Petrović iz Zrenjianina protekla je bez ikakvih vesti o mladoj Ani Petrović (20) za kojom se traga od petka, potvrdila je sestra nestale Ane za Telegraf.rs.

- I dalje ništa, nema nikakvih informacija o njoj - potvrdila je Anina sestra.

Podsećamo, Ana Petrović (20) iz Zrenjanina, majke devojčice od godinu dana, nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći. 

Kako je njena sestra od ujaka objasnila, Ana živi već četiri godine u Kaluđerici, njen nestanak je prijavljen policiji, a niko ne zna šta je imala na sebi u trenutku nestanka, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac.

Njena sestra ispričala je redakciji Telegraf.rs da se ovo nikada ranije nije dešavalo, te da Ana ima dete od godinu i po dana za koje je jako vezana.

Kako je ispričala svaki član uže porodice pokušava da je dobije na telefon, ali Ana se ne javlja.

Anin telefon je, prema njenim rečima, od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    22. oktobar 2023 | 14:33

    Cim je ona ponela ranac ona je svesno otisla. Mozda upravo od deteta i obaveza. Rodila sa 19 Ocito sama u tome jer se otac deteta ne spominje, mozda joj se sve smucilo. Ne polazite od toga kako biste vi-jer nismo svi isti, ona je mozda upravo od deteta i obaveza pobegla!

  • Licemerka

    22. oktobar 2023 | 16:54

    Čas je samohrana majka, čas razvedena, čas ima muža....Mslm užas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA