Vreme čitanja: oko 1 min.

Anina porodica i danas bez ikakvih informacija: Trećeg dana od nestanka mlade majke iz Zrenjanina sve isto

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Još uvek ništa, sve je isto - rekla je Anina sestra za Telegraf.rs

  • 11
ana petrović facebook

I trećeg dana od nestanka za Anom se još trag, ali bez pomaka, potvrdila je sestra nestale Zrenjaninke Ane Petrović (20) kojoj se svaki trag gubi u noći sa petka na subotu oko 02.00 sata u Beogradu.

- Još uvek ništa, sve je isto - rekla je Anina sestra za Telegraf.

Emotivnu poruku nestaloj Ani uputio je i njen suprug Marko uz fotografiju na kojoj su zajedno sa ćerkom.

- Nedostaješ nam - napisao je Anin suprug.

Podsećamo, Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći.

Kako je njena sestra od ujaka objasnila, Ana živi već četiri godine u Kaluđerici, njen nestanak je prijavljen policiji, a niko ne zna šta je imala na sebi u trenutku nestanka, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac. Njena sestra ispričala je redakciji Telegraf.rs da se ovo nikada ranije nije dešavalo, te da Ana ima dete od godinu i po dana za koje je jako vezana.

Kako je ispričala svaki član uže porodice pokušava da je dobije na telefon, ali Ana se ne javlja.

Anin telefon je, prema njenim rečima, od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. oktobar 2023 | 16:40

    Pitajte muža šta je uradio! Čuj molim te: čuo je da dete place i poslao joj poruku na telefon da mu da mleko! Pa ko veruje u to

  • ime

    23. oktobar 2023 | 18:54

    Niko ne bezi od dobrog! Pogotovo jos ne u sred noci samo sa rancicem. Znaci da normalno nije mogla da ga ostavi ili joj je nesto uradio…Kao beba place, on joj salje poruku iz druge sobe!? Pa to je valjda i njegova beba nece da digne guzicu i jednom on nahrani bebu-vidi se bas fa je vodila neki idilican zivot pored njega. On 20 godina stariji, u kaludjerici… high life nema sta

  • Caca

    23. oktobar 2023 | 17:47

    Nesto se desava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA