Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak drame u Šapcu: Mladić krenuo kući posle provoda, vozilo se pretvorilo u buktinju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vatra buknula na zadnjem delu automobila

  • 0
Zapaljeni automobil, kola, vozilo, auto, vatra Foto: Tanjug/AP

Šapčanin M. M. (28) je noćas zadobio opekotine drugog stepena po rukama i licu u automobilu buktinji, koji se zapalio kada je krenuo kući posle provoda u jednom kafiću.

"Vatra je buknula na zadnjem delu automobila, a on je uspeo da se spase pre nego što se požar proširio. Brzo su intervenisali vatrogasci, a policija je noćas obezbeđivala mesto nezgode i jutros je obavljen uviđaj", saznaje Telegraf.rs.

M. M. je zbrinut u bolnici gde je dobio terapiju i pušten na kućno lečenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Šabačke Vesti (@vestisabac)

Na snimcima i fotografijama objavljenim na stranici Šabačke vesti vidi se nekoliko kanistera za gorivo koje su vatrogasci izvadili iz gepeka automobila, pa se pretpostavlja da je požar izbio nakon što je čovek zapalio cigaretu kada je seo u automobil.

"Mnogi poljoprivrednici ovih dana na pumpama toče gorivo u kanistere da bi obavili sezonske radove na njivama. Nije poznato koliko je goriva bilo u gepeku, ali u trenutku nepažnje je dovoljna i mala količina. U ovom slučaju se, na sreću, sve završilo samo sa materijalnom štetom", naveo je naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA