Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je poznati novinar otkrio srpskog dečaka koji je postao uzor mladim generacijama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka Crepuljarević primer je mladića, Zlatiborca, na kojeg bi trebalo mnogi mladi naraštaji da se ugledaju, a njegova životna priča zaista je zlata vredna

  • 1
Luka Crepuljarević, Zlatibor Foto: RINA

Četiri godine je od kako je autor emisije "Nećete verovati" Gvozden Nikolić, snimio prve kadrove o Luki Crepuljareviću iz čejtinskog sela Semegnjeva, koji je očuvao pradedovsko ognjište, piše Glas zapadne Srbije. 

Danas o njemu bruje svi mediji i gotovo da nema čoveka koji ne zna ko je Luka. Ovu neverovatnu priču niko nije nadmašio, a samo na You Tube dostigla je blizu milion pregleda i na hiljade komentara.

Luka Crepuljarević primer je mladića, Zlatiborca, na kojeg bi trebalo mnogi mladi naraštaji da se ugledaju, a njegova životna priča zaista je zlata vredna.

"Čim sam ga video znao sam da je vanserijski dečak, a danas već odrastao čovek, koji je pokupio sve najbolje osobine svojih predaka ali verujem i znam da on nije jedini. Ponosan sam što sam prvi otkrio ovog mladića kojeg sam našao jednog snežnog dana na padinama njegovog sela. Sećam se da se iznenadio i nekoliko puta me je pitao, jel moguće da ću ja biti na televiziji, pa kako da se obuče. Rekao sam mu da bude samo ono što jeste, i tako je nastala jedna od mojih, sigurno, zlatnih priča. Luka je danas profesor mladim naraštajima koji su ga prihvatile i od njega uče šta je život. Takvi će uvek biti rodoljubi, pravdoljubivi, miroljubivi i časni ljudi. Ovo je i moj trijumf jer nametnuti ovakve vrednosti u ovakvim uslovima gde vas šibaju i razapinju nije ni malo lako. Luka je naša zvezda!”, kaže Gvozden Nikolić, autor emisije "Nećete verovati".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rođak sa sela

    31. oktobar 2023 | 11:30

    Momku svaka čast što želi da sačuva dedovinu, ali priča je malo prenaduvana. Kuću su mu obnovili ovi iz programa tv emisije 'Moja dedovina', štalu pravi raznim donacijama i tu je kraj priče. Ne živi se na selu od jedne krave, tri ovce i par kokošaka. Za ozbiljniju proizvodnju potrebna su velika obrtna sredstva a on to nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA