Vreme čitanja: oko 1 min.

Okanović u samo jednoj rečenici objasnio šta bi se desilo da nestanu svi ležeći policajci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reči Damira Okanovića zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim

  • 3
ulica, mrak, noc, automobil, muskarci u mraku, hronika, saobracajna nesreca, pesak, brza voznja Udes / Foto: Shutterstock

Damir Okanović, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, na svom nalogu na jednoj društvenoj mreži objavio je status koji ledi krv u žilama. 

Vidno izervoltiran, kako kaže, nivoom kulture vozača prema pešacima, koji je na žalosno niskom stepenu, napisao je par redova koji neće ostaviti ravnodušnim onog ko ih bude čitao.

"Da nekim slučajem nestanu svi ležeći policajci u Beogradu, ubeđen sam da bi broj poginulih u saobraćaju bio bar dupliran", napisao je Okanović.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    28. oktobar 2023 | 01:45

    E, ma nije problem da ih ima. Nego, standardizacija. Jedan je premali, pa može da se preleti. Drugi je previsok, pa uništavaš trapove i guliš pod. Treći je prekratak, pa se "nasankaš". Četvrti je predugačak, i zaboraviš gde je počeo. Peti ima prvo propadanje od starog ležećeg, pa ponovni udar od novo postavljenog. Mislim, kako Vi to pravite? Koji su standardi u pogledu visine i dužine?

  • Kole

    28. oktobar 2023 | 01:26

    Lupio si i ostao ziv. Ako nesto mrzim , mrzim lezece policajce. Nekim ulicama vise i ne vozim jer ih je stvarno previše

  • miki

    28. oktobar 2023 | 07:51

    Svaki vozač mora da proceni kojom će brzinom prelaziti preko izbočine i daj bože da ih ima sto više. A i radari da s postave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA