Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija je na 25 kvadrata oslikala mural tragično prekinutoj mladosti: Mladi fudbaler Stefan poginuo u nesreći

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inicijativu za oslikavanje murala pokrenule su Stefanova majka i sestra

  • 0
Saobraćajna nesreća na putu između Paraćina i Ćuprije Printskrin: Instagram, 192_rs

Ovih dana osvanuo je mural tragično poginulom Stefanu Saviću, mladom fudbaleru FK Napredak iz Drenovca i Sloge iz Donjeg Vidova. Autorka ovog murala koji se nalazi na ulazu u Donje Vidovo je likovna umetnica iz Paraćina Marija Komaracm navodi RTV Paraćin.

Marija je mural oslikala na jednom od zidova koji je predviđen za svlačionice lokalnog fudbalskog kluba iz ovog sela za koji je Stefan Savić ranije nastupao.

Inicijativu za oslikavanje murala pokrenule su Stefanova majka i sestra, a Komarčeva ga je oslikala na površini od oko 25 kvadrata, navodi RTV Paraćin.

Podsećamo, Stefan Savić (21) preminuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Industrijsku zonu Zmič, na pola puta između Paraćina i Ćuprije, kada je automobil "golf" sleteo sa puta i završio u kanalu ka skretanju u pomenutu industrijsku zonu.

Sa nesrećnim Stefanom u automobilu nalazile su se još tri osobe od kojih su dve prošle sa lakšim, a jedna sa težim povredama.

Marija je uz objavljenu fotografiju murala napisala koliko ju je sve potreslo:

"Volela bih da me nikada nisu pozvali da slikam ovaj mural, ni ovo naše dete, niti i jedno drugo... Volela bih i da me vise nikada niko tim povodom ne pozove i da više ni jedan roditelj, brat ili sestra ne prolije ni jednu suzu... Neka ti put u carstvo nebesko bude lak i neka te andjeli čuvaju".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marija Komarac (@marijakomarac)

(Telegraf.rs)

Video: Ršumovićevi stihovi oslikani kao mural na beogradskim Silosima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA