Vreme čitanja: oko 1 min.

Savo iz hobija počeo da pravi modele aviona, a sad se sprema da stvarno poleti: "Biće ultralaka letelica"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim želje da napravi letilicu iz čije kabine bi sam upravljao Savo bi voleo da ljubav prema avionima prenese i na svog sina Luku

  • 0
Savo Milutinović, avioni, Ivanjica Foto: Infoliga.rs

Nakon jedanaest funkcionalnih modela aviona izrađenih iz čiste ljubavi prema letilicama koju gaji od najranijeg detinjstva, Savo Milutinović iz Osonice kod Ivanjice ima želju da napravi ultralaku letilicu koja može i njega da nosi, piše Infoliga.rs.

Savo svaki slobodan trenutak posvećuje nesvakidašnjem hobiju. Od malih maketa došao je do faze u kojoj pravi zaista impozantne letelice čiji razmak krila je i preko tri metra. Istrajnost, istraživanja i nove tehnologije pomogle su mu da napreduje u svetu modelarstva.

Da bi izradio funkcionalnu letilicu Savu je potrebno vreme ali i značajna finansijka sredstva koja je do sada sam obezbeđivao.

Osim želje da napravi letilicu iz čije kabine bi sam upravljao Savo bi voleo da ljubav prema avionima prenese i na svog sina Luku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA