≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dim na magistralnom putu Beograd - Vršac: Gori rastinje, vatra se nekontrolisano širi

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Brzinu smo smanjili maksimalno kako se vožnja ne bi pretvorila u tragediju", rekla je Marijana Lučić koja se zatekla na ovoj deonici

  • 1

Na putu Beograd - Vršac tokom večernjih sati došlo je do izbijanja požara većih razmera na otvorenom prostoru, kada se zapalilo nisko rastinje, a vatra se nekonstrolisano širi.

- Dim prekriva čitav magistralni put, maksimalno je smanjena vidljivost, jako je teško vozačima koji su se našli na licu mesta. Brzinu smo smanjili maksimalno kako se vožnja ne bi pretvorila u tragediju - rekla je za RINU Marijana Lučić koja se zatekla na ovoj deonici.

Na lice mesta upućene su vatrogasne ekipe koje pokušavaju da lokalizuju ovaj požar.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimci nakon požara kod Niša u kojem je izgoreo bračni par

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Anonymus

    31. oktobar 2023 | 18:25

    Još od jutros gori, pošto se ne zna KO je zapalio, a nije student, i ne zna se čija je njiva, jer ne postoji katastar, košava se pobrinula da se vatra lepo raširi, i bilo bi lepo da sve izgori, i put, i sela i grad, možda bi se tada našao krivac... ovako sve funkcioniše, ko je - niko ... vozači, obratite pažnju ( tj ko vas ...!)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA