≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potez vozača koji su ostali zarobljeni na auto-putu zbog udesa usijao mreže: "Dovoljna je jedna budala..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trenutno je saobraćaj na ovoj deonici otežan, te se stvorila ogromna gužva

  • 0
kolona ka Novom Sadu, sudar, gužva, njiva Instagram printskrin Serbia_live

Nakon ogromne kolone koja se stvorila na auto-putu ka Novom Sadu, posle sudara dva teretna vozila, vozači su, kako se čini, izgubili streljenje i počeli da traže alternativu da se što pre izvuku iz gužve.

Kako se na snimcima, koji su objavljeni na Instagram stranici Moj_Beograd, može videti nestrpljivi vozači pokušali da siđu sa auto-puta preko njiva koje su se nalazile uz kolovoz. 

Ovi videi izazvali su burne rekacije kod korisnika društvenih mreža, jer smatraju ovakvo ponašenje u saobraćaju neprimerenim.

"Šveđani bi sedeli u autu 18 dana...Srbin bre", "Dovoljna je jedna budala da napravi prvi korak, i sve ostale budale će da pokažu svoje pravo lice", "Treba nas prorediti nismo mi za ovaj svet!".

U komentarima se javila i jedna od onih koja je učestvovala u ovom činu, pa je poručila. 

"Da, ovo sam ja snimila...sad ćemo na Kać, pa prema Subotici ...Putujem za Suboticu", napisala je žena.

Ipak, na Instagram profilu Serbia_live javio se još jedan od aktera koji tvrdi da su im put preko njiva omogućli putari.

"Putari otvorili žicu da kola prođu preko njiva do Kaća", napisao je.

Podsetimo, saobraćajna nezgoda koja je izazvala havariju na kolovozu kada su se sudarila dva kamiona dogodila se danas na auto-putu ka Novom Sadu.

Kako prenosi Instagram stranica Moj_Beograd, kamion koji prevozi debla zakucao se u teretno vozilo ispred njega, pri čemu su se rasula stabla svuda po putu i van njega.

Kolona vozila uspevala je da prođe zaustavnom trakom, sve dok se, kako se tvrdi, još jedan kamion nije zaglavio u blatu.

Trenutno je saobraćaj na ovoj deonici otežan, te se stvorila ogromna gužva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA