≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izjava Bogoljuba Karića povodom napada na majku Aleksandra Vučića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karić kaže da je duboko razočaran

  • 2
Bogoljub Karić Foto: Privatna arhiva

Povodom napada na majku predsednika Srbije Aleksandra Vučića oglasio se i Bogoljub Karić koji je prokomentarisao situaciju rekavši da je duboko razočaran ovim incidentom.

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

"Napad na majku predsednika Srbije Aleksandra Vučića je nešto stravično i užasno, nešto nezabeležno u istoriji srpskih političkih kampanja. To je prljanje časti svake majke u Srbiji i ko god misli da će zbog toga biti nagrađen na izborima, duboko greši. Naprotiv, biće žestoko kažnjen od svih građana Srbije. Svaka majka je nasvetlije, najčistije i najčasnije biće. Svaka majka je svetica koje nam daruje živote i treba da joj poljubimo ruku i poklonimo se.

Vređati na ovakav način bilo čiju majku je kraj i krah svega što je sveto kod Srba. Kao otac, deda i pradeda najmnogobroljnije srpske porodice Karić, duboko sam razočaran i ne mogu da prećutim ovakvo besramno prljanje časti svih naših majki, u želji da se osvoji glas više.

Od srca podržavam Angelinu Vučić, majku Aleksandra Vučića, a svima koji su pokušali da ukaljaju njenu čast, poručujem da kleknu do poda i da se najiskrenije izvine svim majkama, da se vrate časnoj političkoj borbi ili da zauvek ućute.

Ako je njihov jedini politički program nezapamćen napad na majke, očeve decu, braću i porodicu, onda će takvi političari, političarke i mediji ući u anale beščašća i ispisati najsramnije stranice naše istorije" - Izjavio je Bogoljub Karić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA