≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos u Pančevu: Otpao deo fasade sa nove, skupe zgrade pored vrtića, zamalo da udari u dete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova zgrada je u Braće Jovanovića, tik do vrtića, koji je jedan od najvećih u Pančevu

  • 5

Pored vrtića "Leptirić" u petak 3. novembra pao je deo fasade sa najnovije zgrade u Pančevu. Pukom srećom, niko nije povređen, jer u tom trenutku na tom mestu nije bilo prolaznika, ali samo nekoliko koraka dalje su ljudi koji vode decu u vrtić svedočili potencijalno veoma opasnoj sceni.

Nova zgrada je u Braće Jovanovića, tik do vrtića, koji je jedan od najvećih u Pančevu, a baš do zgrade je i trotoar kojim roditelji za ruku dovode decu u vrtić.

Ovih dana u Pančevu duva jak vetar, pa se pretpostavlja da je zato deo fasade otpao, ipak, građani postavljaju pitanje kako je moguće da s tek useljene, nove zgrade, gde je kvadrat papren, padne deo fasade.

"Obratite pažnju kada tuda prolazite, ne daj bože da nekog udari s te visine, uopšte nije naivno", rekli su nam prolaznici na licu mesta.

Pogledajte slike s lica mesta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeste da je lepo

    4. novembar 2023 | 14:41

    Ali je nesigurno zgrade rade ne rade se vise kao nekad niti ih ko kontrolise

  • Pancevo

    4. novembar 2023 | 16:33

    Sve te zgrade se rade s brda s dola samo da se investitori obogate dok traje ovaj lopovluk

  • Nataša

    4. novembar 2023 | 21:22

    Živim u spomenutoj ulici.Taj deo ulice je uzurpiran od strane investitora.I sa leve i desne strane naspram zidaju se spomenute zgrade.Trotoar više ne postoji. Hodala sam jedno veče sa majkom koja vodi dvoje male dece sredinom puta da prodjemo,u mraku.Sa jedne strane blokiran trotoar za pešake(dotična zgrada) a preko puta odmah,niče nova,a na trotoaru pljušti voda sa visine,peru se neke cisterne ispred "novopridošle zgrade".Hodate drumom a automobili sviraju iza vas,i i ispred vas,u mraku. I... CELO PANČEVO,CENTAR,JE TAKVO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA