≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Narod zgrožen prizorom oko dečjih nogu: Nakon govora direktorke u Lazarevcu, osvanule slike iz pozorišta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od članove grupe u kojoj su objavljene fotografije napisao je da se ovakvi roditelji isto ponašaju i na ulici, zgradi, naselju, parku, prevozu i taksiju

  • 13
kokice, pozorište Foto: Fejsbuk

Fotografije iz teatra Puls u Lazarevcu koje su osvanule na društvenim mrežama, nakon govora direktorke Ivane Nedeljković, potvrdile su sve njene reči o (ne)vaspitanju dece, zbog kojih se usijala cela Srbija.

Kako se iz priloženog može videti, kokice su razbacane svuda po podu oko dečijih nogica, a oni "savesniji" roditelji osuli su paljbu po onima koji su svojim mališanima ovo dozvolili.

"Roditelji puni sebe ništa ne vide, deca razmažena. Kad im kažeš razaženo vam je dete, nije nego je hiperaktivno, razlika je ogromna. A to su ti što ni "dobar dan" ne znaju reći, a glumataju nešto što nikada neće biti", napisala je žena.

Jedan od članove grupe u kojoj su objavljene fotografije napisao je da se ovakvi roditelji isto ponašaju i na ulici, zgradi, naselju, parku, prevozu i taksiju.

"Katastrofa, komunalci gde ste? Od ovakvih treba naplatiti ne 3.000 nego 100.000", izrevoltirano je prokomentarisao čovek.

Podsetimo,  obraćanje direktorke pozorišta Puls teatar, Ivane Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila u Lazarevcu, odjeknulo je na društvenim mrežama, a uživo je izmamilo gromoglasni aplauz. Ona je vidno izrevoltirana ponašanjem pojedinih roditelja u pozorištu, morala da im objasni pravila ponašanja, ističući da nisu problem ni deca, ni prosvetni radnici, već samo i jedino - roditelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    6. novembar 2023 | 11:51

    Otkad znam za sebe znam i da se u pozoriste ne unose grickalice. Tako glumci govore bez mikrofona svako suskanje ometa slušanje. Kome je pala na pamet ideja da deci da grickalice u pozoristu? Vecito je stajao znak pravila ponasnaja Utisani telefoni i zabranjena hrana i zivotinje kao i oruzje.

  • B

    6. novembar 2023 | 11:37

    Bravo! E nek' ste im rekli! Sramota...

  • Saša

    6. novembar 2023 | 12:27

    Takvi roditelji i deca nebi trebalo da im se dozvoli da ukaze u bioskopima pozorišta i u maksi objekte pogotovo u u super markete tu se voze trotineti jurcaju po super marketima ta deca su puštena s lanca da rade šta hoće roditelje da ne spominjemo baš ih briga da li će njihovo dete neto razbiti i kakvu štetu napraviti kad dođe vreme da se plati šteta to nije moje dete uradilo za to treba roditelje udariti po džepu svaki put

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA