Vreme čitanja: oko 1 min.

Stavila krastavce u veš-mašinu, pa objasnila kako sprema zimnicu: Novosađanka na stubu srama zbog ovog poteza

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komentari su se odmah nizali, a mnoge žene su pisale da se nikada ne bi odlučile na ovaj korak

  • 6
Veš mašina, krastavci Foto-kolaž: Pixabay, Shutterstock

Jesen je u znaku zimnica, a na Fejsbuk grupi "Novosađanke" osvanuo je nesvakidašnji savet za domaćice. Naime, kako je navela jedna od žena, ona krastavce pere u mašini za veš, a naravno, njena objava izazvala je burne reakcije.

- Kasnim znam... Ali evo za dogodine. Za sve žene koje spremaju zimnicu. Krastavci se peru u veš-mašini na najnižoj temperaturi, a centrifuga se ugasi - napisala je ona uz fotografiju krastavaca iz mašine.

Zimnica u mašini za veš Foto: Facebook

Komentari su se odmah nizali, a mnoge žene su pisale da se nikada ne bi odlučile na ovaj korak.

"E, sve mogu da razumem, ali ovo ne", "I zimnica se osjeti na prašak i omekšivač", "Samo kada pomislim da se u tom bubnju iskuvavaju gaće, meni zlo", "Da imam još sto života ovo ne bih pojela…….užasno….", glasili su samo neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koje su komentarisale da  gest ove Novosađanke nije ništa u odnosu na to kako se hrana sprema po restoranima.

- Kao neko ko radi po restoranima zadnjih 15 godina, ne želite da znate kako se tamo priprema hrana. Sve žene koje sa gađenjem gledaju ovo i komentarisu idu u neki fensi restoran i nisu svesne kako i na koji način se tamo sprema hrana. Da ne iznosim detalje, uglavnom, ovo je mala maca - napisala je Novosađanka.

Druge su podržale savet ove domaćice i rekle da taj trik koriste već godinama unazad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije vazno

    13. novembar 2023 | 09:11

    Bravo za krastavce....naravno masina se prvo sredi da se ne oseca na prasak i oplemenjivac. Isprobala i zadovoljna. ...ali opet svaki krastavac moras pregledati

  • Seljancica

    13. novembar 2023 | 11:45

    Sta mislite kako se pere korenasto povrce ? U mesalici za beton !

  • Гаргамел

    13. novembar 2023 | 09:49

    Е кад би госпође знале нешто о производњи хране ... не би се гадиле!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA