Vreme čitanja: oko 1 min.

Besplatan bazen svakog ponedeljka u ovom gradu, za određene grupe građana: Prvi na redu osnovci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na svojim društvenim mrežama, Radnički će svake nedelje objavljivati grupe korisnika koje će moći besplatno da koriste bazen u tri različita termina

  • 0
Vaterpolo, lopta Foto: MN Press

Sportsko društvo Radnički iz Kragujevca odlučilo je da u znak zahvalnosti prema građanima koji prate i podržavaju lokalne sportske klubove omuguće svakog ponedeljka besplatno korišćenje zatvorenog bazena za određene grupe ljudi.

- Na svojim društvenim mrežama, Radnički će svake nedelje objavljivati grupe korisnika koje će moći besplatno da koriste bazen u tri različita termina. Ovaj ponedeljak, 13. novembra, priliku da besplatno zaplivaju imaju učenici od 5. do 8. razreda svih osnovnih škola na teritoriji grada Kragujevca, saopšteno je iz ovog sportskog društva.

Oni dodaju da ova inicijativa dolazi kao izraz zahvalnosti građanima za stalnu podršku koju pružaju klubovima kao što su Košarkaški, Odbojkaški, Rukometni i Vaterpolo klub Radnički.

- Sproveli smo ovo darivanje upravo za sve vas koji ste tu da bodrite naše sportiste,“ naglašavaju u Radničkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA