Vreme čitanja: oko 1 min.

General Mojsilović obišao jedinice Vojske Srbije u garnizonu Kraljevo

Vreme čitanja: oko 1 min.

General istakao da će se nastaviti opremanje i razvoj vojske, kao i unapređenje materijalnog položaja pripadnika

  • 1
Vojska Srbije, garnizon Kraljevo Foto: MOD RS

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas sa saradnicima jedinice Kopnene vojske i Komande za obuku u kasarni "Ribnica" u Kraljevu.

Tokom boravka u ovom garnizonu ostvario je neposredan uvid u stepen realizacije ključnih zadataka, stanje i sposobnosti Druge brigade kopnene vojske i Bataljona za obuku saobraćajne službe i dao smernice za dalje unapređenje operativnih i funkcionalnih sposobnosti, saopštava Ministarstvo odbrane.

Pripadnike jedinica razmeštenih u ovoj kasarni i komandante svih bataljona i diviziona Druge brigade kopnene vojske, načelnik Generalštaba je ovom prilikom upoznao sa najvažnijim zadacima koji vojsku očekuju u narednom periodu, ističući da će se nastaviti sa sveobuhvatnim opremanjem i razvojem Vojske Srbije i unapređenjem materijalnog položaja njenih pripadnika.

Vojska Srbije, garnizon Kraljevo Foto: MOD RS

U pratnji generala Mojsilovića su bili načelnici užih unutrašnjih jedinica Generalštaba — Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove (J-2) brigadni general Dragan Arsenijević, Operativne uprave (J-3) general-major Tiosav Janković i Uprave za logistiku (J-4) general-major Srđan Petković, koji su sastav informisali o ključnim pitanjima iz svojih nadležnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kampanja

    15. novembar 2023 | 15:50

    Jel im rekao da ce opet malo da ih provoza bez veze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA