≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog radova, izmene u saobraćaju na pojedinim putevima: Objavljeni alternativni pravci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pojedinim deonicama radi se do polovine decembra

  • 0
Radovi Beograd put Foto: Mateja Beljan

Od danas do 29. novembra, u periodu od 7 do 16 časova, izvode se radovi na rekonstrukciji kolovoza, na ukrštanju državnog puta II A reda broj 181 deonica Lis - Lučani - Kratovska stena i državnog puta II B reda broj 408, Lučani - Markovica, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, a radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Zbog radova u zoni podvožnjaka brze pruge Novi Sad - Kelebija, do 15. decembra na snazi je obustava saobraćaja na delu državnog puta II B reda broj 300 (Senćanski put), kod Tehnokopa.

Alternativni putni pravac za vozače koji prolaze kroz Suboticu je od raskrsnice državnog puta II A reda broj 100 i Ulice Maksima Gorkog, preko državnog puta II A reda broj 100 do državnog puta II A broj 100, odnosno do druge zone grada Subotica.

Vozači koji sa državnog puta I A reda broj 1, na petlji Subotica Istok, skreću na Senćanski put, preusmeravaju se, na raskrsnici Senćanskog puta i Novosadskog puta, da preko Palića dođu do Subotice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA