≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga! Preminuo Dragan za kog se Srbija molila: Rekli mu da će biti biljka, on se do kraja lavovski borio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan je prilikom pada na glavu zadobio frakturu petog cervikalnog pršljena

  • 0
Dragan Radić Foto: Budi human

Dragan Radić iz Novog Sada za koga se cela Srbija molila preminuo je pre dva dana, a porodica i prijatelji se opraštaju od njega.

Dragan je prilikom pada na glavu zadobio frakturu petog cervikalnog pršljena, koji je pukao na tri mesta. Povreda je bila toliko teška da su lekari prognozirali da će ostati biljka.

Imao je nekoliko operacija, bio je na brojnim rehabilitacijama koje su njegovom upornošću urodile plodom. Dragan je uspevao čak samostalno da sedi, pomera ruke i noge i održava se nekoliko minuta.

Iako je postojala velika šansa da Dragan ponovo stane na svoje noge, nažalost, njegov život je prerano prekinut.

- Ne, neću da verujem da si nas napustio iznenada tetkina radosti. Boli. Tvoja majka sestre i svi mi tvoji kažu "verovali smo, bile ubeđene da ćes sa ovom poslednjom terapijom prohodati." Toliko snage, volje, ljubavi dobrote bilo je u tebi radosti naša. Ali Bog je hteo drugačije. Neka te Andeli čuvaju Dragane moj - napisala je njegova tetka u Fejsbuk grupi Humanitarna knjižara.

Prijatelji i oni koji su se nadali da će se oporaviti izjavili su saučešće porodici, a mnogi još uvek ne mogu da veruju da je Dragan izgubio bitku nakon hrabre i lavovske borbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA