≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se direktorka škole iz Surdulice u kojoj su navodno učenici snimili o*alni se*s

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakla je da su odmah obaveštene sve nadležne institucije - policijska uprava i Centar za socijalni rad i zdravstveni centar, kao i roditelji

  • 7

Direktorka OŠ "Vuk Karadžić" iz Surdulice Dragana Nešić, izjavila je povodom navodnog snimka o*alnog se*s među šestacima u ovoj školi, da ne može mnogo detalja o ovom slučaju da iznosi u javnost, jer je pokrenut disciplinski postupak.

Za "Blic TV" je izjavila da se preksinoć saznalo za incident, da je situacija vrlo delikatna i da je istraga u toku.

Istakla je da su odmah obaveštene sve nadležne institucije - policijska uprava i Centar za socijalni rad i zdravstveni centar, kao i roditelji.

Tim za prevenciju radi sve ono što inače treba da se radi u ovakvim situacijama. Disciplinski postupak je odmah pokrenut i danas bi ovu školu trebalo da poseti inspekcija.

Roditelji iz Surdulice čija deca idu u ovu školu izjavili su da su šokirani ovim događajem. Ističu da se ovakav incident nije do sada dogodio u ovom malom mestu, i potpuno su u čudu, jer, kako kažu, njihovoj deci nije dostupan takav sadržaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šteta

    24. novembar 2023 | 12:18

    Imao sam jednog u jna iz surdulice, u moje vreme on nije ni znao da uopšte postoji oralni sex a danas šesti razred deca, stvarno napredujemo!

  • Milan

    24. novembar 2023 | 12:21

    Roditelji kažu da njihovoj deci nije dostupan takav sadržaj a dali im telefone i internet. Deca tako mogu da gledaju raznorazan sadržaj. To su im ti roditelji omogućili kojima je sve drugi kriv a ne oni sami.

  • Veki

    24. novembar 2023 | 12:21

    Dostupno je njima sve ,roditelji nek malo obrate pažnju i proveravaju svoju decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA