≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić s decom s Kosova i Metohije: Mnogo sam srećan što vas vidim u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijem učenika i nastavnika iz Žerovnice

  • 53
Aleksandar Vučič Printskrin: Tanjug

U Palati ''Srbija'', predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je učenike i nastavnike Osnovne škole "Sveti Sava" iz Žerovnice u opštini Zvečan, sa Kosova i Metohije.

Predsednik Vučić obratio se deci sa Kosova i Metohije rekavši da je srećan što ih vidi u Beogradu i da je radostan što su pre poseti našoj prestonici mogli da vide i Studenicu i Žiču, a potom u Beogradu sve velike institucije.

- Mi ćemo da nastavimo da ulažemo u vaš napredak na Kosovu i Metohiji i to što ste me pitali za muzički kabinet biće rešeno. Mi smo i u prethodnom periodu obnovili mnogo škola i vrtića. Srećan sam što imate divne nastavnike i vaspitače - rekao je predsednik.

Hvala vam draga deco što volite svoju zemlju i što ćete svojim znanjen dopreineti napretku naše srbije. Srećan sam što ste mogli da vidite kako nam izgleda Hram Svetog Svate, ali sam posebno srećan što smo uspeli da učestvujemo u obnovi naših svetinja na KiM .

On se zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji dolaska.

- Neka živi naš narod na Kosovu i Metohiji neka živi naša Srbija - zaključio je predsednik.

Učenik osnovne škole se zahvalio na gostoprimstvu i uručio predsedniku poklon. On je predsedniku poklonio knjigu, a potom su i deca dobila poklone od predsednika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA