Vreme čitanja: oko 1 min.

EKSKLUZIVNO I PRE SVIH: Kladionica Meridian objavila SPECIJAL ZA IZBORE 2023!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je spremno za nove izbore!

  • 10
Meridian Foto: Promo/ Meridian

Kao i uvek kada su izbori, neke stvari se podrazumevaju: skupljanje potpisa, podnošenje lista, izborna kampanja i naravno – kvote u sportskoj kladionici Meridian! Ovog puta, uzbuđenje izlazi iz okvira glasačkog listića i ulazi u domen uzbudljivog klađenja, zahvaljujući nesvakidašnjem izbornom specijalu koji nam tradicionalno, pre svih, donosi Meridian.

Pred vama je izborni specijal sa detaljnom ponudom kvota za klađenje na ishod izjašnjavanja građana 17. decembra.

Dok se kandidati trude da osvoje srca i umove građana, Meridianbet vam pruža priliku da dodatno „začinite“ izbore kroz svoj jedinstveni izbor kvota. Kao poklon za politički tiket, Meridian vam dodeljuje 4.000 RSD na vaš bonus račun, automatski nakon registracije na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije. Klađenje nikada nije bilo tako atraktivno i besplatno!

Ispitajte svoje političko znanje kroz raznovrsne opcije klađenja, uključujući procente koje stranke osvajaju na parlamentarnim izborima, rezultate izbora u Beogradu, izlaznost na republičkom i beogradskom nivou, pa čak i dueli između stranaka po procentu osvojenih glasova.

Meridianbet je vaš pouzdan partner u ovoj političkoj avanturi već više od 18 godina, pružajući vrhunske kvote zahvaljujući timu stručnjaka za procenu verovatnoće.

Kladite se na:

Nemojte više samo pratiti politiku - iskoristite priliku da je doživite na potpuno novi način! Sa Meridianom, svaka izborna odluka postaje uzbudljivija, a svaki rezultat ima dodatnu dimenziju.

Bez čekanja i bez obzira na političko opredeljenje, sada je vreme da preuzmete kontrolu nad izborima, uz poklon od 4.000 RSD koji će dodatno ulepšati vaše političko iskustvo. Registrujte se danas i zakoračite u svet izbora sa stilom!

Kao i svake godine, za ovakvu vrstu klađenja vlada veliko interesovanje, pa tako već imamo prve odigrane tikete:

Meridian tiket Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    27. novembar 2023 | 15:20

    Na izbore ja moja porodica i familija nismo izlazili od 2012-e misleci da nesto postignemo bojkotom verujuci onima koji su insistirali za bojkot. Ovog puta nema bojkota izlazimo svi da licno kazemo svoje misljenje a kolko vidim isto misljenje ima i ogroman broj njih sa kojima sam u kontaktu, koji takodje nisu izlazili par zadnjih godina, posto ovako vise i definitivno ne moze!

  • Luka

    27. novembar 2023 | 14:58

    Ma samo na SNS i to je dobitno .idemooo do pobede AV

  • Vesna

    27. novembar 2023 | 15:16

    Samo da napomenem da ce ove izbore pratiti i posmatraci OEBS-a na zahtev opozicije o cemu se vrlo malo pise pa eto cisto da i to imate u vidu oko popunjavanja tiketa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA