Vreme čitanja: oko 1 min.

Još se traga za nestalim čovekom iz Kraljeva: Problemi sa strujom i dalje u planinskim mestima zbog snega

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Prijepolju je vanredna situacija ukinuta, a Lim se povukao u korito

  • 1
Nevreme, sneg , Svrljig Foto: D.K.

Otklanjaju se posledice snežnog nevremena. Vanredna situacija je u Babušnici, Novoj Varoši i delovima Vranja. Probleme sa strujom imaju domaćinstva u pojedinim planinskim mestima u Novoj Varoši i Crnoj Travi. Putevi u većem delu zemlje su prohodni, a na pojedinim ima do 10 centimetara snega.

Neprohodni su putevi u Crnoj Travi, Sjenici, Tutinu i Babušnici. Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni. U Prijepolju je vanredna situacija ukinuta, a Lim se povukao u korito, javlja RTS.

Sneg koji je tokom vikenda padao u delovima Srbije napravio je probleme meštanima pojedinih sela koja su bez struje. Posla je bilo i za spasioce koji su iz zavejanog autobusa na putnom pravcu Vranje–Kriva Feja, kod Sokolovca, evakuisali građane.

Još se traga za 53-trogodišnjim Milinkom Čorbićem koji je nestao pre tri dana u selu Reka, između Rudna i Studenice. U Novoj Varoši oko 580 domaćinstava i dalje je bez struje, u Crnoj Travi oko 200 meštana.

Putevi prvog i drugog prioriteta su prohodni ali na pojedinim deonicama ima do 10 centimetara snega.

Neprohodni putevi su u Crnoj Travi, Sjenici, Tutinu i Babušnici, dok su prilazi zimskim turističkim centrima prohodni. Vanredna situacija je ukinuta u Prijepolju, koja je uvedena zbog obilnih padavina, a Lim se povukao u korito.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    28. novembar 2023 | 08:37

    Nemam pojma sta je sa ljudima? Kakvi problemi sa strujoj? Neka kupe agregate i naftu i imace struju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA