≫ 

Jadranka se odrekla nasledstva u ime brata: "Emotivno me ucenio. Ne idem više kući ni na groblje kad i ostali"

 ≫ 

Sagovornica Telegrafa posle smrti majke prestala da odlazu u kuću u kojoj su joj oduzeta prava, kad je tražila svoj deo nasledstva brat joj prebacio da ga ne poštuje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Smilla

    30. novembar 2023 | 18:43

    Odrekla sam se najveceg dela nasledstva da ne bih morala da se odreknem sestre. Neka nam Bog da zdravlja, pameti i snage da mozemo sebi da stvorimo sve sta nam treba… a vec nam je dao puno. Ono sto me je u celoj toj prici zabolelo jesu lazi koje je moja sestra izrekla, oceve stvari koje je prodala… ali neka, niti ce ona biti bogatija niti ja siromasnija… a i nema tog nasledstva koje moze da mi nadomesti osecaj nedostatka oca i to ne samo sada vec kroz ceo zivot. Pritom je moja sestra mnogo poboznija od mene… ja se pre vere drzim svojih nacela, izmedjuostalog da ne postoji nista zbog cega bih nikome ucinila zlo

  • Zoja

    30. novembar 2023 | 09:43

    Roditelji su krivi od malih nogu prave razlike medju decom I kad odrastu nemaju osecanja jedni za druge…. Moja sestra I ja smo od malih nogu delile jedan bonbon… kad bi mi roditelji nekom cudom sve ostavili ja ne bi prihvatila jer imam sestru I nikad nisam pozelela da imam nesto vise od nje

  • Lale

    29. novembar 2023 | 20:28

    Posle smrti oca svu njegovu imovinu ostavio Sam sestru,udata je bila u sirotu kucu,ja Sam sa majkom Ziveo u staroj,a novu kucu I imanje, sve Sam ostavio njoj,jer smo oboje deca od nasih roditelja,posle mamine smrti ja cu ostati u toj kuci gde Sam sada,a sestra dvesta metara dalje,ja imam sestru,ona ima brata,kad odemo idemo u rupu dva sa metara I to je to.Ali mnogi ovde na selu nisu odobravali sto Sam to uradio,cak I familija, znas "musko je musko" e pa nije rodbino,Meni je sestra jedna jedina I ni Malo se ne kajem sto Sam Tako postupio,nas odnos je Jos vise produbljen ovima cinom,a svi su kao vernici,mada nisu u crkvu usli.tako da ljudi volite bliznjeg svog,jer to je prece od bilo kojeg parceta zemlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA