Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas veoma toplo i vetrovito, temperatura i do 23°C: Samo u ovom delu očekuje se kiša

Vreme čitanja: oko 1 min.

Temperature će danas biti znatno iznad proseka

  • 0
Košava Đorđe Đurić vremenska prognoza Foto-ilustracija: Shutterstock

U Srbiji u petak umereno oblačno, vetrovito i veoma toplo za ovo doba godine, uz sunčane intervale, dok se kiša očekuje na severu i istoku Vojvodine i na jugozapadu Srbije. Duvaće jak, na udare i olujni jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura od 2°C na jugoistoku do 14°C u Podrinju i u košavskom području, maksimalna dnevna od 17 do 23°C, u Negotinskoj Krajini do 10°C.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu umereno oblačno, vetrovito i veoma toplo za ovo doba godine, uz sunčane intervale. Duvaće jak jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura 14°C, maksimalna dnevna 22°C.

Vreme narednih dana

Prema vremenskoj prognozi u Srbiji u subotu na severozapadu jako zahlađenje, u ostalim predelima Srbije i dalje veoma toplo, uz jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 7°C u Bačkoj i Negotinskoj Krajini do 20°C u većem delu ostalih predela Srbije. Krajem dana u severnim, tokom večeri i noći i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, a vrlo brzo će uz jako zahlađenje kiša i u nižim predelima preći u susnežicu i sneg, uz skretanje vetra na severozapadni. U nedelju oblačno sa i osstno hladnije, ponegde sa slabim padavinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA