≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boban je dobio upaljač sa buvljaka na poklon: Otkako je video gravuru, ne prestaje da traga za vlasnikom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boban je upaljač dobio na pokon od prijatelja koji ga je kupio na buvljaku ne obrativši pažnju na posvetu koja je ugravirana na njemu

  • 10
Zipo Upaljač Foto: Instagram/boban.dzunglica

Da nekada skromni pokloni mogu imati veliku emottivnu vrednost pokazalo se u slučaju Bobana Džunglice koji traga za vlasnikom upaljača koji je sa buvljaka našao put do njega."Za tatu od Maje ’93", ugravirano je na upaljaču koji je Boban dobio od prijatelja koji ga je kupio na buvljaku. Sada, Boban želi da pronađe Maju i da upaljač vrati vlasniku jer je, kako kaže, i sam otac pa ga je ova posveta veoma rastužila.

Masivni upaljač sa gravurom Kipa slobode i kratkom posvetom "krio" se na buvljaku sve dok, kao poklon od prijatelja, nije došao u Bobanove ruke.

Pri kupovini njegov prijatelj nije ni obratio pažnju na posvetu koja je ugravirana na njemu, a koja je Bobana veoma rastužila.

- Dobio sam ga pre mesec - dva, od prijatelja koji ga je kupio na buvljaku. On nije ni video gravuru - kaže Boban Džunglica za Telegraf.rs.

Ističe da bi mu bilo veoma drago da ovaj upaljač nađe put do svog vlasnika jer takođe ima ćerku i sama posveta ga je emotivno veoma dotakla.

- Imam ćerku. Očevi kćeri i kćeri očeva će razumeti zašto me je ovo rastužilo. Nedavno sam dobio ovaj "Zippo" na poklon i tek sad primetio grauru. Srce bi mi bilo puno ako bi ovaj upaljač našao put do svoje Maje - napisao je Boban.

On ističe da mu se, nažalost, niko nije javio u vezi sa upaljačem, ali da će putem društvenih mreža pokušati da dođe do Maje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA