• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 3. decembar 2023. godine

J. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

 • 3
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer 3

Foto: Promo, Shutterstock

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 3. decembar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • NEPARTIJAS

  2. decembar 2023 | 20:59

  Hajde da vidimo ko moze vise da napuni Arenu?

 • Слађана Точиловац Шаљић

  3. decembar 2023 | 01:45

  Мене искрено занима зашто сте се уопште састајали да разговарате о климатским променама, када видим да и даље улажете у ратове. У страдања. У загађење. Па стотине тона канцерогених материја сте испустили у атмосферу и планирате и даље то да радите. Нико и нигде не помиње мир. Чак је и у европски речник партија уведен израз " мора",. Мораш да будеш за ово или за оно. Да ли ви сви разумете да само ратови морају да престану, уколико желите да сви преживимо и оставимо нешто будућим генерацијама. Од којих смо све позајмили. Каква је то европска вредност која је морање. То сам први пут сада прочитала а изјавио је лидер Ангелине странке. Вебер. Милиони расељених Украјинаца, стотине хиљада мртвих. Сада Израел и Хамас и ова нова катастрофа. Путин амнестирао канибале. Ја се стварно питам да ли сте сви нормални. Американци повећавају производњу оружја. Да ли се и ви дрогирате? Јер тако изгледа као да потпуно издробирани људи воде и Европу и велики део света. А саветујете се о обновљивим изворима енергије. Зашто када немате намеру, нико од вас, да престане са убијањем. Конвенционално. На Марсу не може да се живи. И само се питам када останете без вода, како ћете да хладите нуклеарне реакторе. На страну то што је неће бити за пиће. Имамо ми добру пословицу , као и серију, Село гори, а баба се чешља. Е баш то раде западни, али и неки лидери на истоку. Цео свет је дошао у озбиљан ћорсокак, а они се баве политичким, идеолошким , цивилизацијским поделама и антагонизмима. Као да желе Армагедон

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA