Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedinstvena audio-platforma u Srbiji: Uz redove omiljene knjige dostupni i efekti poput pucketanja vatre

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do 1.1. 2024. možete pristupiti platformi potpuno besplatno

  • 0
digitalna platforma Foto: Ustupljene fotografije

U petak je u KOC Čukarica audio-platforma Slušaj.rs predstavljena javnosti kao vid tehnologije koji spaja čitalačko i slušalačko iskustvo.

Idejni tvorci platforme vrlo su svesni da savremeni način života ne ostavlja mnogo prostora za čitanje, te su stvorili tehnologiju koja vam nudi specifičan osećaj.

Na platformi možete slušati audio-knjige različitih žanrova od bajki, preko lektira do dela savremenih domaćih autora koji su na početku svoje karijere.

Uz knjige možete dodavati ambijentalne efekte poput cvrkuta ptica, šuma talasa, pucketanja vatre.

Možete pristupati platformi sa bilo kog uređaja, zabeležiti gde ste stali, podesiti režim spavanja i još mnogo toga. Platforma nudi i podkaste na različite teme od svakodnevnog života, preko sporta, umetnosti do politike.

Do 1.1. 2024. možete pristupiti platformi potpuno besplatno, a od 1.2. ćete moći da zakupite individualne ili porodične (sa 5 naloga) pakete.

Tvorci platforme poručuju da su otvoreni za saradnju sa svim zainteresovanim podkasterima, naratorima, piscima, korporacijama i investitorima.

Na platformi su aktivni Pay Pal i Patreon za sve koji žele da pruže podršku. Svakako, evo prilike da probate nešto novo jer ne nudimo aplikaciju nego osećaj.

Isprobajte osećaj i registrujte se na http/:app.slusaj.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA