Vreme čitanja: oko 1 min.

Na ovom graničnom prelazu vozila ćekaju i do 6 sati: Iz AMSS upozoravaju na smanjenu vidljivost usled magle

Vreme čitanja: oko 1 min.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka

  • 0
Magla na Ibarskoj magistrali Printskrin: Privatna Arhiva

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopšteno je večeras iz AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, nema zadržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza. Kada je reč o zadržavanjimna na teretnim terminalima, na Batrovcima se, na izlazu, čeka 480 minuta, dok se na Gradini, takođe na izlazu čeka 240 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaju iz AMSS.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, upozorili su večeras iz JP ''Putevi Srbije''. Na auto-putu E-75, Ražanj - Aleksinački Rudnici, u smeru Beograd - Niš, u toku su radovi na rehabilitaciji desne konstrukcije vijadukta preko Ražanjskog potoka. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom (smer Niš - Beograd). Petlja Surčin Jug – petlja Obrenovac, u Jakovu, radovi na izradi ulivno-izlivnih saobraćajnica.

U zoni radova za saobraćaj su zatvorene zaustavne (krajnje desne) saobraćajne trake. Šabac - Loznica u zoni od mosta na Štiri četiri km prema Šapcu, za potrebe izgradnje leve saobraćajne trake brze saobraćajnice Šabac - Loznica - saobraćaj se odvija neometeno uz redukciju brzine kretanja i upozoravanje korisnika na opreznost.

Brusnička petlja - Brusnik, zbog radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani završetak je 16 februar 2024, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, navode iz ''Puteva Srbije''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA