≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađena devojčica (17) iz Borče: Majka za Telegraf potvrdila srećne vesti

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada nije poznato gde je bila

  • 7
Nestala devojka pronađena Foto: Privatna arhiva

Pronađena je S.P. (17) iz Borče koja je danas poslednji put bila viđena kod restorana "Franš" oko 13 časova i za kojom su roditelji tragali.

Vest da je pronađrena Telegrafu je potvrdila njena majka.

-Da, pronađena je, ali ne znamo gde je bila. Radimo na tome da saznamo - rekla je majka za Telegraf.rs

Podsetimo, ona je danas oko 13 sati, poslednji put viđena kod restorana "Franš", a njena majka je grcajući u suzama rekla za Telegraf da samo želi da nađe svoje dete što pre i da misli da je oteta.

- Ništa ne znam! Samo hoću da je nađem što pre. Sad idem ka stanici policije. Ona se vraćala sa žurke u Mladenovcu i od tada je nema. Ja sam je zvala, neko se javio, čula se buka u autobusu, ali ne i ona. Ne znam šta joj se desilo! Šta ako mi je dete oteto. Otac je zvao, moj bivši suprug, burnije je reagovao, ona se javila i rekla da ide ka meni, ali je od tada nema. Mislim da je bila primorana da se javi. Nju zove armija ljudi, nemougće da se nikome ne javi. Telefon joj je uključen, idem da joj lociraju telefon. Molim sve da pomognu, ako je vidite, javite, molim vas", rekla je ona danas za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    9. decembar 2023 | 22:31

    Hoce li neko poceti da kaznjava ovu decu i njihove roditelje? Svaki dan neko pobegne od kuce. To je stvarno za socijalnu sluzbu. Uznemirava se javnost, angažuje policija.... uz sve to, neko dete ce zaista nestati i niko ga nece traziti misleci da je pobeglo

  • Vesna

    9. decembar 2023 | 21:44

    Bozeeeee sta li se vise desava sa ovom decom??? Nego Bogu hvala kada ih pronadju zive i zdrave. A tragedija kad se dogodi....nemam reci kao majka. 😪😪😪

  • Rv

    9. decembar 2023 | 21:03

    Hvala bogu nek je ziva ,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA