Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 15. decembar 2023. godine

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3
Naslovne strane Foto: Pixabay, Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 15. decembar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    14. decembar 2023 | 20:57

    Подржавам у потпуности листу председника Србије. Због резултата и у Београду и у Србији. Као и будућих пројеката. Честитам тренеру Црвене звезде и тиму који води јер су показали и мајсторство и менталну снагу на терену. Резултати долазе. Такође и Новаку на шампионскок титули ИТФ. Али посебно честитам на пресуди Саљиху Мустафи у Суду за злочине ОВК , тужитељки Кимберли Вест и бившем тужиоцу Смиту. Зато што је правда са доласком тужиоца Смита ипак започела своје путовање до циља. И када видите да су и првоборци Ал Каиде били саучесници ОВК те 1998 и 1999, они који су касније срушили и WTC у Њујорку, знате какво је зло харало том територијом. А истовремено, док смо сви ми у централној Србији заправо били у некој врсти незнања о масовности и снази терористичких аката и злочина, засути смо и бомбама. И као што нећу да подржим Хамас макар се свет преврнуо наглавачке, нарочито због злочина над женама, девојкама и децом. Исто тако шаљем ⭐ тужиоцу Смиту да га води и даље исправним путем. Јер цивилизован пут захтева владавину права и закона. И хуманост.

  • Istina

    15. decembar 2023 | 01:02

    Ne znam da li su privatni vrtici poskupeli.Gde idu nasa deca nisu.Secam se borbe protiv Milisevica i lupanje u serpe ,lonce itd. Trazili ste rusenje socijalizma ,sta se bunite ?

  • alex 06

    15. decembar 2023 | 00:05

    Putin je ličnost dana , kako im je samo lepo rekao , kada će biti kraj rata, pa lepo , evo ovako, kraj rata će biti onda kada mi uzmemo sve što je naše a vi totalno i skroz izgubite sve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA