Vreme čitanja: oko 1 min.

Najpoznatiji mladić sa Zlatibora skrhan zbog smrti bliske osobe: "Sokole, leti visoko"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka iz sela  Semegnjevo proslavio se na društvenim mrežama zbog svojih životnih stavova

  • 1
Luka Crepuljarević Foto: Instagram

Luka Crepuljarević, momak koji je na društvenim mrežama poznat po svom načinu života na selu kod Zlatibora, oprostio se od svog prijatelja koji je iznenada preminuo. Kako je objavio na Instagramu, napustio ga je njegov "soko".

- Skupio sam snagu da ti ovim putem odam zahvalnost što sam imao priliku da budem tvoj drug i tvoj soko. Moj sokole, mnogo je teško saznanje da me više nikad nećeš zovnuti i pitati:"Sokole, jesi namirio, stigao je jazavac (Žeka), samo tebe čekamo". Sokole, leti visoko i znaj da si ostavio neizbrisiv trag u mome srcu, tugu i prazninu Carstvo ti Nebesko - napisao je Luka uz niz fotografija na ovom društvenoj mreži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Luka Crepuljarevic (@lukacrepuljarevic)

Podsetimo, Luka iz sela  Semegnjevo proslavio se na društvenim mrežama zbog svojih životnih stavova, ali i zbog toga što je, iako je mlad, odlučio da živi na selu u kući svoje bake.

On redovno objavljuje fotografije sa domaćim životinjama, kao i sa tradicionalnim srpskim specijalitetima.

Ovaj mladić kaže da je ponosan na sebe, jer iako možda nema, poput njegovih vršnjaka, skupe automobile i najnoviji telefon, zna da je sve ono što ima stekao svojim poštenim radom.

"Ono što pojedem sam sam uzgajao, napravio.. na to sam najviše ponosan. Možda i nemam mnogo, ali obraz mi je čist, a to je najvažnij",  isprtičao je jednom prilikom ovaj Zlatiborac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    17. decembar 2023 | 09:43

    Moje iskreno sacesce luji zbog trgicne smrti njegovog slkola a hrabrom luki sve nsjlepse sa zeljom da sto pre preboli sokaola uspomene i decsnjs neka zive dok si i ti na ovoj plsneti luko to nikad ne bledi to su trskovi koji zive i on ce biti opet tu samo sto ga neces videt mozda u snu to ce biti nsjlepdi snovi i ja sam ostso bez mog sokola vec 18 godina ali njegove pesme pevam i on je samnom dok i moja dusa kuca sve najlepse ti zelim luko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA